"ΑΕΛΚ και Αιολικός τα έχουν κάνει... σκατά!"

22/02/2012 - 13:27 Τελευταία τροποποίηση στις 22/02/2012 - 13:32

Από τη στιγμή που η διακοπή του πρωταθλήματος στη Football League έκανε άνω - κάτω το αγωνιστικό πρόγραμμα, ήταν φυσικό επακόλουθο ότι αυτό που είχε εξασφαλιστεί προ καιρού, να μη συμπίπτουν δηλαδή οι εντός έδρας αγώνες της ΑΕΛΚ και του Αιολικού στον "Ταρλά", πήγε περίπατο...

Το χειρότερο όλων όμως είναι, πως οι δύο εκπρόσωποί μας στις εθνικές κατηγορίες έχουν γίνει περίγελος στο Πανελλήνιο, αρχής γενομένης από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, μέλος της οποίας δήλωσε ευθαρσώς σε τηλεφωνική επικοινωνία του sportlesvos.gr μαζί του, πως "ΑΕΛΚ και Αιολικός τα έχουν κάνει... σκατά", κι ότι -κοινώς- η ΕΠΟ... νίπτει τας χείρας της.

Ο... Γκασμάς: "Αλήθεια κύριοι, επιμένετε και τώρα ότι η μη διεξαγωγή ενός φιλικού αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων, ακόμα και για φιλανθρωπικό σκοπό, ήταν προϊόν της φαντασίας του... κίτρινου Τύπου;"

Η 16η Αγωνιστική του 9ου ομίλου στο Περιφερειακό είχε οριστεί εξ' αρχής να πραγματοποιηθεί Σάββατο, ελέω Καρναβαλιού, και στον Αιολικό άφησαν τις εξελίξεις να κυλήσουν, προσπαθώντας να φέρουν προ τετελεσμένου την ΑΕΛΚ, η οποία όφειλε να υποδεχθεί στη Μυτιλήνη την Παναχαική για την αντίστοιχη αγωνιστική της Football League. Από το πρωί της Τρίτης, η ΕΠΟ ξεκίνησε τις πιέσεις προς τους παράγοντες του Αιολικού για αλλαγή της έδρας, έχοντας να αντιμετωπίσει την αδιάλλακτη στάση της Ένωσης Β' - Γ' Εθνικής, που... απαιτούσε ο αγώνας των Καλλονιατών με τους Πατρινούς να γίνει την Κυριακή.

O αξιωματούχος της ΕΠΟ, με τον οποίο επικοινώνησε το sportlesvos.gr πριν από λίγη ώρα ήταν καυστικός: "Σε τέτοιες περιπτώσεις, καλούνται οι δύο ομάδες που μοιράζονται την κοινή έδρα, να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι και να συνεργαστούν. Πολλές επαρχιακές ομάδες έχουν αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα και το έλυναν πάντοτε χωρίς την παρέμβαση τρίτων. Από τη στιγμή όμως που ΑΕΛΚ και Αιολικός τα έχουν κάνει... σκατά, καμία ΕΠΟ δεν μπορεί να μπει στη μέση. Ο ΚΑΠ των επαγγελματικών κατηγοριών είναι ξεκάθαρος και δεν προβλέπει τη διεξαγωγή άλλου αγώνα στο ίδιο γήπεδο, που 24 ώρες μετά έχει οριστεί να φιλοξενήσει ματς μεγαλύτερης κατηγορίας. Ζητήσαμε από τον Αιολικό να μας αποστείλει τυπικά αίτημα αλλαγής έδρας, για να μας διευκολύνει. Αρνήθηκε και έτσι είμαστε αναγκασμένοι να δώσουμε εντολή ο αγώνας του με τον Ιωνικό να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey