Συνθήματα αποδοκιμασίας στο Μενίδι

20/03/2012 - 22:41

Τη δυσαρέσκειά του για περιστατικά που έχουν συμβεί στις τάξεις του Αχαρναϊκού από το ντέρμπι κορυφής με τον Αιολικό κι έπειτα, εξέφρασε ο Φώτης Θανέλλας σε επικοινωνία που είχε το periferiako.com μαζί του.

Ο έμπειρος προπονητής εμφανίστηκε προβληματισμένος με την ενέργεια μερίδας οπαδών του ιστορικού συλλόγου να αποδοκιμάσουν τόσο τον ίδιο, όσο και τους ποδοσφαιριστές του για το ατυχές αποτέλεσμα (0-1).

Μάλιστα, ορισμένοι εξ αυτών δεν σταμάτησαν εκεί, αλλά έγραψαν συνθήματα αποδοκιμασίας προς το πρόσωπό του έξω από το γήπεδο του Μενιδίου. Ασφαλώς, η απογοήτευση του Φώτη Θανέλλα πηγάζει από το γεγονός ότι ορισμένοι δείχνουν να μην εκτιμούν την προσπάθεια και τη δουλειά που γίνεται -μάλιστα με ομολογουμένως επιτυχές αποτέλεσμα- σε μία σεζόν στην αφετηρία της οποίας ως στόχος είχε τεθεί η εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία.

Οσο για τα σχόλια που ακούστηκαν και ενέπλεκαν τον 47χρονο τεχνικό σε παρασκηνιακές μεθοδεύσεις, η απάντηση του ιδίου ήταν αφοπλιστική: ''Οταν πριν από μερικά χρόνια ήμουν στον Ηλυσιακό, είχα πει κάτι, που θα επαναλάβω και τώρα: η μοναδική μου περιουσία είναι η αξιοπρέπεια μου''.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey