Δεν έπιασε το... κόλπο της πρόωρης δήλωσης

26/06/2012 - 12:14 Τελευταία τροποποίηση στις 26/06/2012 - 13:17

Στις αρχές της περασμένης εβδομάδας τα 96 σωματεία που δικαιούνται συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής είχαν λάβει, μέσω των Ενώσεών τους, την ενημέρωση από την ΕΠΟ, ώστε να προχωρήσουν σε προκαταρκτική υποβολή δήλωσης συμμετοχής.

Η ενέργεια αυτή από πλευράς Ομοσπονδίας απέβλεπε στην εξαγωγή ενός ασφαλούς συμπεράσματος, αναφορικά με το μέγεθος της διαρροής που πρόκειται να σημειωθεί φέτος, γεγονός που θα έδινε τη δυνατότητα στους ανθρώπους της Επιτροπής να προχωρήσουν στον καταρτισμό ενός προσχέδιου των ομίλων του φετινού πρωταθλήματος. Ωστόσο, το... κόλπο δεν έπιασε, με δεδομένο ότι σχεδόν όλα τα σωματεία έσπευσαν να δηλώσουν συμμετοχή!

Η σκέψη των ανθρώπων της Επιτροπής αποδείχθηκε αναποτελεσματική, αφού από την πλευρά τους θέλησαν να αποκτήσουν εικόνα περί του αριθμού των σωματείων που επιθυμούν να συμμετάσχουν, ενώ από την άλλη τα σωματεία επιθυμούν να μάθουν πρώτα τον τρόπο με τον οποίο θα σχηματιστούν οι όμιλοι, για να αποφασίσουν στη συνέχεια αν θα συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα!

Για την ιστορία, ο Αιολικός δήλωσε συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα από την πρώτη κιόλας ημέρα ειδοποίησης.

(Ρεπορτάζ: Δημήτρης Θεοδώρου, periferiako.com)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey