Δέκα όμιλοι, λιγότερες ομάδες!

04/09/2012 - 12:06

Στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ δόθηκε τελικώς η έγκριση για τη διεξαγωγή του φετινού πρωταθλήματος σε 10 ομίλους και όχι σε έξι ή οκτώ, όπως αρχικά αναμενόταν βάσει της περσινής προκήρυξης.

Έτσι, έγινε το πρώτο βήμα και πλέον απομένουν τα επόμενα και καθοριστικότερα, ώστε να γίνει αφ' ενός η κλήρωση και αφ' ετέρου η έναρξη του πρωταθλήματος.

Στο ΔΣ της ΕΠΟ δε συζητήθηκε κάτι σχετικό με τις ομάδες που θα προβιβαστούν ή θα υποβιβαστούν φέτος, κάτι που λέγεται ότι θα αποφασίσει η νέα διοίκηση της Ομοσπονδίας, μετά τις εκλογές του Οκτώβρη.

Πληροφορίες της ιστοσελίδας periferiako.com πάντως, αναφέρουν πως πιθανότατα οι κληρώσεις και για τους 10 ομίλους θα γίνουν σε μία ημέρα στην Αθήνα κι όχι "σπαστά" όπως συνηθιζόταν μέχρι πέρυσι βάσει γεωγραφικής κατανομής.

Να σημειωθεί, πως παρά την πρόθεση Πιλάβιου ο όμιλος της Κρήτης να διεξαχθεί με 14 ομάδες, προβιβάζοντας και τους τέσσερις δευτεραθλητές των τοπικών Ενώσεων, η εισήγησή του δεν υπερψηφίστηκε κι έτσι ο 10ος όμιλος παρέμεινε με 10 ομάδες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey