Θ. Παπαδημητρίου: «Να επανεξετάσει η ΕΠΟ τον τρόπο διεξαγωγής των τουρνουά»

30/01/2024 - 10:15 Τελευταία τροποποίηση στις 30/01/2024 - 15:05

Στην ρ/σ στο Νησί 99fm μίλησε τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου ο προπονητής της Μικτής ομάδας Λέσβου Κ14 Θοδωρής Παπαδημητρίου, με αφορμή τους αγώνες των ομάδων στη Ρόδο απέναντι στην ΕΠΣ Δωδεκανήσου και τις διαιτητικές αποφάσεις που έχουν προκαλέσει αντιδράσεις.

Ο κ. Παπαδημητρίου τόνισε ότι σε τουρνουά υποδομών και ιδίως στα πρωταθλήματα προεπιλογής εθνικών ομάδων πρέπει να υπάρχει αξιοκρατία. Πρόσθεσε ότι υπήρξαν φάσεις και στις δύο αναμετρήσεις όπου δεν έγιναν οι σωστές υποδείξεις από τους διαιτητές. Επίσης, υπήρξε ανοχή στο σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων, κάτι που αποσυντόνισε σε μεγάλο βαθμό τους παίκτες της Λέσβου και προκάλεσε γενικότερα αντιδράσεις αλλά και σοβαρούς τραυματισμούς. Επιπλέον, ο προπονητής σημείωσε ότι οι διαιτητές μπορεί να ήταν σε κακή μέρα, όμως πέρα από το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώνονται και εντυπώσεις.

Στη συνέχεια ανέφερε ότι έχει δημιουργηθεί γενικότερα θέμα φέτος σχετικά με την διεξαγωγή των αγώνων στις έδρες των Ενώσεων και ίσως η ΕΠΟ θα πρέπει να επανεξετάσει τον τρόπο διεξαγωγής του τουρνουά.

Κλείνοντας έκανε λόγο στο αγωνιστικό κομμάτι. Ο τεχνικός της Κ14 είπε ότι η απόδοση της ομάδας του δεν ήταν αυτή που θα ήθελε. Η ομάδα σίγουρα μπορεί να αγωνιστεί καλύτερα και στον επόμενο αγώνα με τις Κυκλάδες στις 10 Φεβρουαρίου θα έχει βελτιωμένη εικόνα.

Σημειώνεται ότι οι αποστολές της Λέσβου επέστρεψαν στο νησί από την Αθήνα το απόγευμα της Δευτέρας 29 Ιανουαρίου αεροπορικώς, καθώς τέθηκε σε ισχύ απαγορευτικό απόπλου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey