Β. Μαγγανάς: «Ο Ανδρονικάς Παρακοίλων βλέπει το μέλλον»

09/02/2024 - 10:03 Τελευταία τροποποίηση στις 09/02/2024 - 10:18

Ο αρχηγός του Ανδρονικά Παρακοίλων Βαγγέλης Μαγγανάς, την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου μίλησε στην εκπομπή «Μπάλα στον Αέρα» στο ρ/σ στο Νησί 99 fm.

Ο κ. Μαγγανάς αρχικά αναφέρθηκε στο γεγονός ότι το φετινό ροστερ της ομάδας απαρτίζεται κατά κύριο λόγο από νεαρούς ποδοσφαιριστές της περιοχής. Ανέκαθεν ο Ανδρονικάς έδινε χώρο σε παιδιά των Παρακοίλων, όμως φέτος είναι μεγαλύτερο το ποσοστό. Συνολικά εννέα ποδοσφαιριστές ηλικίας 14-15 ετών παίρνουν θέση στην 11αδα της ομάδας.

Μετά την αλλαγή προπονητή στον πάγκο της ομάδας, με την έλευση του Γιώργου Κομνηνού προσθέτει, που είναι και παιδαγωγός πέρα από προπονητής, ο στόχος του σωματείου και η επιθυμία των φίλων της ομάδας ήταν να στηρίξουμε τα μικρότερα παιδιά της ακαδημίας μας, να μάθουν τον αθλητισμό, να πατήσουν στο γήπεδο, να ευχαριστηθούν αυτό που λέγεται ποδόσφαιρο.

Σίγουρα αυτή η επιλογή δεν ήταν εύκολη συνεχίζει, όμως όταν παίρνουμε το χειροκρότημα ακόμη και μετά από βαριές ήττες, αυτό μας γεμίζει και μας οδηγεί παρακάτω. Έχουμε κάνει κάποιες προσθήκες με πιο έμπειρους παίκτες με σκοπό να βοηθήσουν τους νεαρούς, τα αποτελέσματα έως τώρα δεν είναι τα επιθυμητά, όμως δεν πτοούμαστε και προχωράμε ακάθεκτοι σε αυτό που έχουμε ξεκινήσει, βλέποντας το μέλλον.

Αναφερόμενος για την Α ΕΠΣ Λέσβου, είπε ότι θα διεκδικήσει η ομάδα του την παραμονή στην κατηγορία με τον Αλκιβιάδη, καθώς οι υπόλοιπες ομάδες των play outs έχουν ξεφύγει βαθμολογικά. Στο Λεσβιακό ποδόσφαιρο σημειώνει υπάρχουν κάποιοι παράγοντες χωρίς προοπτική και το γεγονός ότι δαπανούνται πολλά χρήματα για μετεγγραφές κάθε καλοκαίρι, έχει ως αποτέλεσμα να διαλύονται ομάδες. Σπανίζει πλέον το φαινόμενο παίκτες να παίζουν για τη φανέλα όπως εμείς που είμαστε οι περισσότεροι από το ίδιο χωριό.

Ο Βαγγέλης Μαγγανάς τονίζει παρακάτω ότι πρέπει να αλλάξουν νοοτροπία κάποιοι παράγοντες, γιατί όπως έχει φανεί, το να μαζεύεις την αφρόκρεμα των παικτών σε μια ομάδα ναι μεν μπορεί να παίρνεις έναν τίτλο, όμως δεν υπάρχει συνέχεια.

Ολοκληρώνοντας, ο κ. Μαγγανάς υπογράμμισε ότι είναι θετικό το γεγονός ότι στη Μυτιλήνη φέτος υπάρχουν σωματεία που δημιούργησαν δεύτερο τμήμα, με σκοπό να απασχολήσουν νεαρότερους παίκτες, οι οποίοι θα αποκτήσουν εμπειρίες. Τέλος, σημείωσε ότι ο Ανδρονικάς θα παλέψει όλους τους αγώνες μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος για να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία παρά τις όποιες αντιξοότητες και ότι θα κρίνει πολλά το αποτέλεσμα του αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής του κανονικού πρωταθλήματος στο γήπεδο του Κάτω Τρίτους.

φωτογραφία: Bardis

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey