Χ. Παπαδόπουλος: «Μέσα από τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε γίναμε πιο δυνατοί»

14/02/2024 - 10:35 Τελευταία τροποποίηση στις 14/02/2024 - 10:57

O προπονητής του Αρίωνα Μήθυμνας Χρήστος Παπαδόπουλος μίλησε την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου, στην εκπομπή «Μπάλα στον Αέρα» στο ρ/σ στο Νησί 99 fm.

Ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι επήλθε γρήγορα συμφωνία με την διοίκηση της ομάδας του Μολύβου το περασμένο καλοκαίρι. Εξ’ αρχής έθεσαν στόχο να παίξει ο Αρίων ελκυστικό ποδόσφαιρο, βασιζόμενος κυρίως σε ντόπιους ποδοσφαιριστές και να διορθώσουν τις προηγούμενες χρονιές όπου το σωματείο κινδύνεψε με υποβιβασμό. Γνωρίζω τους ποδοσφαιριστές συμπληρώνει παρακάτω, γνωρίζω τις δυνατότητες τους και μέσα από δουλειά έχουμε καλά αποτελέσματα.

Ο έμπειρος προπονητής μίλησε στη συνέχεια για την απώλεια του Χρήστου Ζούζι, ένα δυσάρεστο γεγονός που επηρέασε και επηρεάζει ακόμη την ομάδα, όμως βρήκαν τη δύναμη να προχωρήσουν μπροστά και παίζουν σε κάθε αγώνα και για εκείνον. Παίρνουν δύναμη από εκείνον, τον έχουν «οδηγό» και όλοι στην ομάδα δεν πρόκειται να τον ξεχάσουν ποτέ.

Αναφορικά με τα play offs σημείωσε ότι η ομάδα του διατηρεί το προβάδισμα καθώς έχει το «μαξιλαράκι» των τριών πόντων από τη Φίλια. Ακολούθως σημειώνει ότι στην αρχή της χρονιάς  δεν είχαν στο μυαλό τους την πεντάδα αλλά να διατηρηθεί το σωματείο άνετα στην κατηγορία. Μένουν ενενήντα λεπτά λέει παρακάτω για να διεκδικήσουμε το όποιο αποτέλεσμα μας αναλογεί και να πάρουμε τελικά όποια θέση μας αναλογεί. Όπως και να' χει, εδώ που φτάσαμε, με τα όσα προβλήματα και τις δυσκολίες που έχουμε αντιμετωπίσει έως τώρα και χωρίς να αγωνιζόμαστε στην φυσική μας έδρα, θεωρείται επιτυχία αυτό που έχουμε καταφέρει.

Επιπλέον, υπογράμμισε ότι ο Αρίων δεν παίζει με σκοπιμότητες και αν αγωνιστεί τελικά στα play offs, θα είναι μια ομάδα δυνατή που θα παλέψει σε όλους τους αγώνες και μπορεί να έχει τον ρόλο του ρυθμιστή. Για την πρωτιά σημείωσε ότι, με τα τωρινά δεδομένα έχει το προβάδισμα ο Διαγόρας, όμως στο τέλος θα πανηγυρίσει όποια ομάδα έχει μεγαλύτερη διάρκεια, περισσότερους παίκτες και λιγότερους τραυματισμούς.

Κλείνοντας, ο κ. Παπαδόπουλος επεσήμανε ότι με το πέρασμα των χρόνων μειώνεται ο ανταγωνισμός γενικότερα στο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΛ, αφού δεν υπάρχουν πια πολλές ομάδες, ενώ έχουν αλλάξει και οι προτεραιότητες των λίγων παιδιών στα χωριά που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey