Έγινε της... αποβολής στη Μόρια!

04/10/2015 - 11:16 Τελευταία τροποποίηση στις 04/10/2015 - 13:47

Ενδιαφέρουσα η 2η Αγωνιστική της Α' Κατηγορίας της ΕΠΣΛ, με αποτελέσματα που αποδεικνύον ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πραγματικά αμφίρροπο από κάθε άποψη. Ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής υποχρεώθηκε σε ισοπαλία στη Μόρια (2-2), ενώ ο φέρελπις Αετός Λουτρών ηττήθηκε εμφατικά στον Παπάδο από την Αναγέννηση Γέρας (4-1). Εύκολες νίκες για Αιγέα Πλωμαρίου, Κεραυνό Αφάλωνα και Οδυσσέα Ελύτη, με την αυλαία να πέφτει σε λίγη ώρα δε δύο γήπεδα.

Βύρων Μόριας-Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 2-2 (0-1)
Μποντάκης, Μεστρός, Πρωτούλης - "Καραπαναγιώτειο" Μόριας
Παρατηρητής αγώνα: Κουλουκάκης

Στο ισόπαλο 2-2 μέσα στο "Καραπαναγιώτειο" της Μόριας έμεινε ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής, που βρήκε απέναντί του τον ψυχωμένο Βύρωνα, σε ένα ματς με τέσσερα γκολ, που χαρακτηρίστηκε ωστόσο από τις τέσσερις κόκκινες κάρτες και τα δύο πέναλτι! Η ομάδα του Γιάννη Μανούσου ήταν ανώτερη στο πρωτο 45λεπτο, όταν και προηγήθηκε με τον Φιλιανό, ενώ θα μπορούσε να έχει διευρύνει το υπέρ της σκορ αν ο Βαμβουκλής δεν αστοχούσε σε πέναλτι ή στη φάση όπου ο Νεζάϊ σημάδεψε το δοκάρι. Η συνέχεια του αγώνα είχε όμως διαφορετική εξέλιξη, με τον άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου να βρίσκει για μια ακόμα φορά εφαρμογή. Ο Βύρωνας κατόρθωσε να φέρει... τούμπα το ματς, ισοφαρίζοντας αρχικά με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ελευθερίου, φάση κατά την οποία αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας Κάμπερ! Η κατάσταση έγινε ακόμα πιο δύσκολη για τον Διαγόρα, όταν λίγο αργότερα αποβλήθηκε και ο Μπράκουλα με δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο. Η ομάδα του Στρατή Μυρογιάννη πήρε μάλιστα κεφάλι στο σκορ (2-1) με σκόρερ τον Ελευθερίου. Λίγο πριν το φινάλε ο Μποντάκης απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη τον Κονδελέ του Βύρωνα και από το φάουλ που εκτελέστηκε στην καρδιά της περιοχής, ο Τζίμης Βλαστέλλης με κεφαλιά (!) ισοφάρισε σε 2-2! Ακολούθησε και νέα αποβολή για τους γηπεδούχους με τον Παττέ να αποχωρεί πρόωρα στο 89' και στις καθυστερήσεις λίγο έλειψε να επέλθει ολική ανατροπή στο ματς, όταν η μπάλα από σουτ του Βλαστέλλη προσέκρουσε στο δοκάρι! Διαμαρτύρονται οι άνθρωποι της Αγίας Παρασκευής για τη διαιτησία του Μποντάκη, σε μια... ιστορία που κρατάει καιρό τώρα μετά τον περσινό τελικό Κυπέλλου ΕΠΣΛ στη Λήμνο.

Οδυσσέας Ελύτης-Προοδευτική Σκ. Καλλονής 7-0
Πατσατζής, Παντελαίων, Οικονόμου - Ενωσιακό Γήπεδο Θερμής
Παρατηρητής αγώνα: Τσαγκάρης

Καμία αντίσταση δε συνάντησε ο Οδυσσέας Ελύτης, στην αναμέτρησή του με την Προοδευτική Σκ. Καλλονής, επικρατώντας με το ευρύ 7-0! Τα γκολ για τους γηπεδούχους σημείωσαν οι Κάκκαρος (2), Παπουτσιδέλλης, Μαρίνος, Κιούρκος, Τσιμπούκης και Καγιάτσκα, μετατρέποντας σε παράσταση για ένα ρόλο τον αγώνα. 

Αναγέννηση Γέρας-Αετός Λουτρών 4-1 (2-0)
Βουρανής, Καραγιάννης, Παράσχου - Γήπεδο Παπάδου
Παρατηρητής αγώνα: Πετρέλλης

Σπουδαία νίκη σημείωσε η Αναγέννηση Γέρας, ρίχνοντας τέσσερα γκολ στο αξιόλογο σύνολο του Αετού Λουτρών, σε ενα ματς που ολοκληρώθηκε με τελικό σκορ 4-1! Ματθαίου και Χατζηκλειδαρας έδωσαν προβάδισμα δύο γκολ στους γηπεδούχους από το πρώτο 45λεπτο, με την Αναγέννηση Γέρας να πετυχαίνει δύο ακόμα γκολ στην επανάληψη χάρη στους Τρεμούλα και Παυλέλλη. Το γκολ του Αετού Λουτρων σημείωσε ο Γ. Δασκάλου.

Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους-Όλυμπος Αγιάσου 0-0
Μπάλιακα, Λέκκας, Καρδάσης - Γήπεδο Κ. Τρίτους
Παρατηρητής αγώνα: Ψαρρόπουλος

Μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Μία φορά κοντά στο γκολ έφτασαν οι γηπεδούχοι, ελάχιστα απείλησαν οι φιλοξενούμενοι και το τελικό 0-0 κρίνεται δίκαι, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται το βαθμό.

Αιγέας Πλωμαρίου-Ερμής Παμφίλων 4-0 (1-0)
Βασιλακάκης, Φαναρτζής, Ψαρρός - "Μιχαλέλλειο" Πλωμαρίου
Παρατηρητής αγώνα: Σιμιτζής

Άνετη νίκη για τον Αιγέα, που ήταν καταιγιστικός κόντρα στον Ερμή, νικώντας με 4-0. Το σκορ άνοιξε στο 15ο λεπτό ο νεαρός και ταλαντούχος Παύλος Χιωτέλλης, γεννημένος το 2000 (!), που έχει κληθεί μάλιστα και στη Μικτή παίδων της ΕΠΣΛ, βάζοντας έτσι μπροστά από πολύ νωρίς την ομάδα του Στέλιου Μουντανάρη. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μπήκαν εξίσου δυνατά και μέσα σε 5 λεπτά είχαν πετύχει δύο ακόμα τέρματα, ένα με τον Χρυσάφη και ένα με τον Αζάμπι, που είχε περάσει στην ανάπαυλα ως αλλαγή. Το τελικό 4-0 σημείωσε με εκπληκτικό σουτ στο "Γ" της αντίπαλης εστίας και πάλι ο Χρυσάφης.

Κεραυνός Αφάλωνα-Πολιχνίτος 2-0 (0-0)
Συβρής, Λυρής, Ψύλλος - Γήπεδο Παμφίλων
Παρατηρητής αγώνα: Χρόνης

Ο Κεραυνός πανηγύρισε το πρώτο του τρίποντο στη σεζόν, νικώντας τον Πολιχνίτο με 2-0, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο στο β' ημίχρονο. Το πρώτο 45λεπτο δεν είχε φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, όμως στην επανάληψη τις λύσεις για την ομάδα του Γιώργου Κομνηνού, έδωσε ο Γιάννης Βαρνάς που με δύο δικά του γκολ χάρισε τη νίκη στον Κεραυνο μέσα στο Γήπεδο Παμφίλω.

Παλλεσβιακός-Αίγειρος Μυστεγνών 0-4 (0-2)
Παντελαίων, Πατσατζής, Οικονόμου - Ενωσιακό Γήπεδο Θερμής
Παρατηρητής αγώνα: Ντουνιάς

Με επιβλητικό τρόπο πέρασε από το Ενωσιακό της Θερμής ο Αίγειρος Μυστεγνών, που αγωνίστηκε ως... φιλοξενούμενους στην έδρα του Παλλεσβιακού. Το τελικό 0-4 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του παιχνιδιού. Η ομάδα του Θοδωρή Παπαλόπουλου προηγήθηκε με 0-2 στο ημίχρονο και διαμόρφωσε το τελικό σκορ στην επανάληψη. Σκόρςρς για τον Αίγειρος χρίσθηκαν οι Συβρής και Σεραφίγγος, που πέτυχαν από δύο τέρματα.

Ατρόμητος Ανεμώτιας-Αχιλλέας Πέτρας 6-0 (2-0)
Δουκάκης, Πρωτούλης, Παράσχου - "Μίζεργκαν" Ανεμώτιας
Παρατηρητής αγώνα: Σταυρίδης

Το "Μίζεργκαν" αποδείχθηκε αφιλόξενο για το νεοφώτιστο Αχιλλέα Πέτρας, που κόντρα στην πιο έμπειρη ομάδα του Ατρομήτου Ανεμώτιας λύγισε, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 6-0! Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά από το ξεκίνημα και προηγήθηκαν στο 10λεπτο με 2-0 χάρη σε κεφαλιά του Ποσνακίδη και πλασέ του Νικόλοφ. Στην επανάληψη, ο Ατρόμητος έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του σκοράροντας με τους Κανόγλου (55'), Τσίγκα (62'), Νερατζή (78') και Ποσνακίδη (90') για το επιβλητικό 7-0!

Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Α' Κατηγορίας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey