Μπρος ο Αίγειρος, πίσω οι άλλοι!

05/12/2015 - 19:33 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2015 - 14:09

Η ομάδα των Μυστεγνών συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα στην Α' Κατηγορία της ΕΠΣ Λέσβου, μετά και την εμφατική του νίκη μέσα στον Πολιχνίτο με 1-5. Στο κατώπι του, ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής, που πέρασε νικηφόρα από το "Μίζεργκαν", κερδίζοντας τον Ατρόμητο Ανεμώτιας στο ντέρμπι της 12ης Αγωνιστικής με 1-2. Από τα υπόλοιπα μας ξεχώρισαν οι νίκες του Αχιλλέα Πέτρας επί του Βύρωνα (4-0) και του Οδυσσέα Ελύτη κόντρα στον Κεραυνό Αφάλωνα (3-2).

Φωτογραφία: kalloninews.gr

12η Αγωνιστική
Ατρόμητος Ανεμώτιας-Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 1-2
Βουρανής, Καραγιάννης, Μεστρός - "Μίζεργκαν" Ανεμώτιας
Παρατηρητής αγώνα: Σταυρινός

O Διαγόρας έδειξε χαρακτήρα μέσα στο "Μίζεργκαν", φεύγοντας με τους τρεις βαθμούς από την Ανεμώτια, επικρατώντας του τοπικού Ατρομήτου με σκορ 1-2. Η ομάδα του Γιάννη Μανούσου έφτασε στη νίκη με μια μεστή εμφάνιση, χάρη στα γκολ του Παναγιώτη Δελόλμα στο πρώτο 45λεπτο και το απ'ευθείας φάουλ του Πουλασουχίδη στην επανάληψη. Οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Βαμβουκλή 10 λεπτά πριν το τέλος. Ο Διαγόρας είχε δοκάρι στις καθυστερήσεις με τον Φιλιανό.

Αχιλλέας Πέτρας-Βύρων Μόριας 4-0 (2-0)
Παντελαίων, Βουλγαρέλλης, Μπάλιακα - Γήπεδο Πέτρας
Παρατηρητής αγώνα: Πίνης

Ανώτερος σε όλο το 90λεπτο, ο Αχιλλέας Πέτρας πανηγύρισε μια ακόμα εντός έδρας νίκη, αυτή τη φορά επί του Βύρωνα Μόριας με το ευρύ 4-0! Το σκορ άνοιξε ο Καραμιχαλάκης με γυριστή κεφαλιά και λίγο αργότερα ο ίδιος παίκτης με σουτ πέτυχε το 2-0. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν με το ίδιο πάθος και σκόραραν δύο ακόμα τέρματα με θεαματικό γυριστό του Πάντα και εντυπωσιακή κεφαλιά του Γ. Σκαρακάκη.

Οδυσσέας Ελύτης-Κεραυνός Αφάλωνα 3-2 (1-0)
Πατσατζής, Πρωτούλης, Παράσχου - Ενωσιακό Θερμής
Παρατηρητής αγώνα: Ντουνιάς

Ο Κεραυνός μπορεί να μπήκε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο, όμως ο Οδυσσέας Ελύτης ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ με τον Μαρίνο και πήγε προηγούμενος με 1-0 στο ημίχρονο. Στην επανάληψη, ο Καγιάτσκα έκανε το 2-0 και ο Μανιός λίγο αργότερα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Ακολούθως ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, εγονός που το εκμεταλεύητκε η ομάδα του Αφάλωνα, ανεβάζοντας την απόδοσή της, μειώνοντας αρχικά με τον Βαρνά σε 3-1 και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του ίδιου στις καιυστερήσεις, στο τελικό 3-2.

Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους-Αιγέας Πλωμαρίου 1-3 (1-1)
Μποντάκης, Φαναρτζής, Βλουτέλλης - Γήπεδο Κ. Τρίτους
Παρατηρητής αγώνα: Ψαρρόπουλος

Στο Κάτω Τρίτος, ο Αιγέας πανηγύρισε μια σημαντική νίκη με 1-3 επί του τοπικού Αλκιβιάδη. Το σκορ άνοιξε με τη συμπλήρωση 30 λεπτών αγώνα ο Αγκόλι, αλλά πέντε λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Γονιδέλλης ισοφάρισε με κεφαλιά σε 1-1. Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Πλωμαρίου έχασε πολλές ευκαιρίες, πριν πάρει εκ νέου το προβάδισμα με κεφαλιά του Αζάμπι στο 60ο λεπτό και ο Μαμάκος διαμορφώσει το τελικό 1-3, δέκα λεπτά αργότερα.

Προοδευτική Σκ. Καλλονής-Παλλεσβιακός 0-2 (0-1)
Κουκούλας, Πούλος, Καρδάσης - Γήπεδο Σκ. Καλλονής
Παρατηρητής αγώνα: Βρατσάνος

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, ο Παλλεσβιακός πήρε τη νίκη μέσα στη Σκάλα Καλλονής, διευρύνωντας το νικηφόρο σερί του. Ο Μαυρομιχάλης πέτυχε το 0-1 στο πρώτο 45λεπτο και ο Κούτσας το τελικό 0-2 στην επανάληψη. Η ομάδα του Φώτη Κοκκινέλλη ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Κουρβανιού με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Πολιχνίτος-Αίγειρος Μυστεγνών 1-5 (1-2)
Κουλουδής, Βασιλακάκης, Λυρής - Γήπεδο Πολιχνίτου
Παρατηρητής αγώνα: Ανέμος

Κανένα πρόβλημα για τον Αίγειρο να φύγει θριαμβευτής και από τον Πολιχνίτο με το εντυπωσιακό 1-5! Το σκορ άνοιξε ο Τσακίρης με σουτ στο 9ο λεπτό και ο Σεραφίγκος στο 13' πέτυχε το 0-2. Ο Πολιχνίτος κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Καραδημητράκη, μειώνοντας με τον Σταματίου στο 38' σε 1-2, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη, μίλησε ο Γιώργος Μαλακός, που πήρε το... όπλο του και με χατ τρικ, έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας των Μυστεγνων. Αρχικά σκόραρε το 1-3 στο 60ο λεπτό, το 1-4 στο 80' και το τελικό 1-5 στις καθυστερήσεις. Ο διαιτητής Κουλουδής απέβαλλε τον νεαρό Δεσποτίδη με απ' ευθείας κόκκινη κάρτα.

Ερμής Παμφίλων-Αετός Λουτρών 1-3 (0-2)
Κάντας, Συβρής, Σαρλής - Γήπεδο Παμφίλων
Παρατηρητής αγώνα: Χρόνης

Καλύτερος ο Αετός Λουτρών, πήρε δίκαια το τρίποντο μέσα στα Πάμφιλα. Το σκορ άνοιξε ο φορμαρισμένος Σκαλοχωρίτης με σουτ και ο Κρητικός έκανε το 0-2 πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Ο Ερμής μπήκε ξανά στο ματς με τέρμα που σημείωσε ο Γιαλαμάς στο 75ο λεπτό, όμως η ομάδα των Λουτρών ολοκλήρωσε τη μεγάλη της νίκη με γκολ του Κροτσίδα στο 85', για το τελικό 1-3!

Όλυμπος Αγιάσου-Αναγέννηση Γέρας 0-1
Κάντας, Οικονόμου, Καρμίρης - "Χριστοφίδειο" Αγιάσου

Με γκολ στις καθυστερήσεις, η Αναγέννηση Γέρας "δραπέτευσε" με τη νίκη από το "Χριστοφίδειο", όμως η συγκεκριμένη φάση προκάλεσε εντάσεις από πλευράς γηπεδούχων. Ο Ζαφειρίου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως οι Αγιασώτες διαμαρτύρονται για επιθετικό φάουλ από το απλωμένο του πόδι πάνω στον τερματοφύλακα Προκοπίου! Ο διαιτητής Κάντας έδειξε σέντρα και σε εκείνο το σημείο προκλήθηκε σύρραξη, με την κόκκινη κάρτα να βγαίνει δύο φορές από το τσεπάκι του, αποβάλλοντας τον Ταξιάρχη και τον Γιάννη Βαμβαλέλλη. Έξαλλοι στον Όλυμπο, πνέουν μένεα κατά του διαιτητή και αναμένεται να βγάλουν άμεσα και ανακοίνωση.

Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Α' Κατηγορίας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey