Νίκες για Βύρων, Γέρα και μια ισοπαλία!

13/02/2016 - 19:39 Τελευταία τροποποίηση στις 15/02/2016 - 16:47

20ή Αγωνιστική

Παλλεσβιακός-Όλυμπος Αγιάσου 2-2
Μποντάκης, Συβρής, Λυρής - Ενωσιακό Θερμής
Παρατηρητής αγώνα: Ντουνιάς

Ο Όλυμπος Αγιάσου ήταν ανώτερος στο ξεκίνημα της αναμέτρησης και βρέθηκε να προηγείται στο πρώτο 20λεπτο με σκορ 0-2 του Παλλεσβιακού χάρη στα γκολ που σημείωσαν ο Τακός και ο Καλουτζής. Στην επανάληψη, ο Παλλεσβιακός μπήκε στο γήπεδο αποφασισμένος να μην παρατήσει το ματς, καταφέρνοντας με τον Καβαλίκα στο πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου να μειώσει σε 1-2 και με τον Θεοδοσίου στο 50’ να φτάσει στην ισοφάριση! Το ματς είχε εξαιρετικό ρυθμό και μία αναγκαστική αλλαγή, στο 70ο λεπτό, του τερματοφύλακα Φαράκλα που κλήθηκε εσπευσμένα στον ιστορικό σύλλογο μετά την ένσταση για τον Τσομπανέλλη. Στις καθυστερήσεις λίγο έλειψε το ματς να τιναχτεί στον αέρα. Αρχικά ο Παλλεσβιακός διαμαρτυρήθηκε για οφσάιντ που καταλογίστηκε εις βάρος του, ενώ ο Κούτσας έφευγε πίσω από τη σέντρα και εν συνεχεία στο 93’, όταν ο Μποντάκης έδωσε πέναλτι υπέρ του Ολύμπου, που με παρέμβαση του βοηθού Λυρή, μετατράπηκε τελικά σε κόρνερ! Άξιο αναφοράς ότι η ομάδα της Μυτιλήνης αγωνίστηκε με 7 παίκτες κάτω των 20 ετών στην 11άδα της.

Βύρων Μόριας-Προοδευτική Σκ. Καλλονής 6-1
Κάντας, Καρμίρης, Οικονόμου - "Καραπαναγιώτειο" Μόριας
Παρατηρητής αγώνα: Γιουβανάκης

Σε ένα ματς με καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα ο Βύρων Μόριας πανηγύρισε ευρεία νίκη επί της ουραγού Προοδευτικής με σκορ 6-1. Χατ τρικ σημείωσε ο Ελευθερίου, δύο γκολ ο Σιμώνη και ένα ο Ευαγγέλου για την ομάδα της Μόριας, που προηγήθηκε με 4-1 στην ανάπαυλα του ημιχρόνου. Το γκολ της… τιμής για την ομάδα της Σκάλας Καλλονής πέτυχε ο Κουτσιανίτης, σε ένα παιχνίδι που δε χωρά ιδιαίτερη κριτική με βάση τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων.

Αναγέννηση Γέρας-Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους 4-1

Κουκούλας, Βασιλακάκης, Καραγιάννης - Γήπεδο Παπάδου
Παρατηρητής αγώνα: Ανδριώτης

Η Αναγέννηση Γέρας προηγήθηκε στο ημίχρονο με 1-0 χάρη στο γκολ του Ματθαίου και έφτασε σε μια ευρεία νίκη στην επανάληψη επί του Αλκιβιάδη με τελικό σκορ 4-1! Οι γηπεδούχοι πέτυχαν δύο ακόμα στην έναρξη του δευτέρου μέρους με τους Ζαφειρίου και Μανούσο. Η ομάδα του Κάτω Τρίτους μείωσε με τον Βουνατσή και το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Τάκας. Οι φιλοξενούμενοι αστόχησαν σε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Κατσούρης και απέκρουσε ο Χατζηκλειδαράς.

Ερμής Παμφίλων-Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 3-0

Κουλουδής, Κάντας, Ψαρρός - Γήπεδο Παμφίλων
Παρατηρητής αγώνα: Κουλουκάκης

Ο Ερμής Παμφίλων πανηγύρισε σπουδαία νίκη επί του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής με το ευρύ 3-0, σε ένα ματς όπου οι φιλοξενούμενοι σκόραραν δύο φορές στο τέρμα της ομάδας τους! Το σκορ άνοιξε με αυτογκόλ ο Αντώναρος στο πρώτο 45λεπτο. Στην επανάληψη, ο Άνταμ σκόραρε και πάλι για τον Ερμή, διαμορφώνοντας το 2-0, ενώ το τελικό σκορ έγραψε με νέο αυτογκόλ ο Ντάνιελ!

Αετός Λουτρών-Πολιχνίτος 1-2
Βουρανής, Μποντάκης, Ψύλλος - Γήπεδο Αγίας Παρασκευής
Παρατηρητής αγώνα: Πίνης

Απρόσμενος αποτέλεσμα στο Γήπεδο της Αγίας Παρασκευής, σε μια κακή συνολικά εμφάνισα για τον τυπικά γηπεδούχο Αετό Λουτρών, απέναντι σε έναν Πολιχνίτο που είχε τις λύσεις στο σκοράρισμα και πανηγύρισε το τρίποντο. Ο Καββαδάς άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο πρώτο μέρος. Ο Κουκέλλης ισοφάρισε προσωρινά για την ομάδα των Λουτρών, αλλά ο Νικέλλης λίγο αργότερα χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Αίγειρος Μυστεγνών-Αχιλλέας Πέτρας 8-1
Δουκάκης, Παράσχου, Καραμπάσης - Ενωσιακό Θερμής
Παρατηρητής αγώνα: Κελαϊδίτης

Κυρίαρχος ο Αίγειρος Μυστεγνών στην αναμέτρηση με τον Αχιλλέα Πέτρας στο Ενωσιακό της Θερμής, σε ένα αποτέλεσμα που πήρε διαστάσεις στο δεύτερο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 3-0 στο πρώτο μέρος και ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 8-0 στο δεύτερο 45λεπτο. Σκόρερς για την ομάδα του Θοδωρή Παπαλόπουλου χρίσθηκαν οι Σεραφίγκος (3), Τριλιανός (2), Δεσποτίδης, Μαλακός και Συβρής. Η ομάδα της Πέτρας μείωσε στις καθυστερήσεις με τον Ρ. Κουκούλη.

Αιγέας Πλωμαρίου-Οδυσσέας Ελύτης 3-0
Λέκκας, Συβρής, Λυρής - "Μιχαλέλλειο" Πλωμαρίου
Παρατηρητής αγώνα: Πηγάσης

Στο «Μιχαλέλλειο» ο Αιγέας είναι απόλυτος κυρίαρχος, έχοντας κάμψει την αντίσταση μικρών και μεγάλων. Στην αναμέτρηση με αντίπαλο τον Οδυσσέα Ελύτη, το τελικό 3-0 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του παιχνιδιού. Δύο γκολ πέτυχε ο πολύπειρος Αγιακάτσικας και ένα ακόμα ο Χρυσάφης, ενώ οι δύο παίκτες είχαν και τουλάχιστον από μία χαμένη ευκαιρία για να διευρύνουν τη νίκη του Αιγέα. Αποβλήθηκε με δύο κίτρινες στο 78’ ο Καβαρνός για την ομάδα του Πλωμαρίου.

Ατρόμητος Ανεμώτιας-Κεραυνός Αφάλωνα 4-1
Παντελαίων, Πρωτούλης, Βλουτέλλης - "Μίζεργκαν" Ανεμώτιας
Παρατηρητής αγώνα: Καστρινέλλης

Καλύτερος ο Ατρόμητος στην Ανεμώτια, επικράτησε του Κεραυνού Αφάλωνα με σκορ 4-1 και συνέχισε τη θετική του παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Κουτλής άνοιξε το σκορ με εκτέλεση φάουλ και ένα λεπτό αργότερα ο Κ. Νερατζής με πέναλτι πέτυχε το 2-0. Στην επανάληψη, με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ο Δελόλμας μείωσε για τον Κεραυνό. Αλλά στο τελευταίο τέταρτο, η ομάδα της Ανεμώτιας σκόραρε δύο ακόμα γκολ, ένα μετά από καταπληκτικό σουτ του Κουτλή και ένα με τον Τριανταφύλλου.

{Έντυπη έκδοση "ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ"}

   Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Α' Κατηγορίας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey