Παπαδόπουλος: «Το αν παραιτήθηκα, δεν αφορά κανέναν Αλεξίου»

09/02/2018 - 13:20 Τελευταία τροποποίηση στις 09/02/2018 - 14:41

Θέση, στα όσα δήλωσε στο «SL» ο προπονητής του ΑΟ Πολιχνίτου Στρατής Αλεξίου, πήρε ο ομόλογός του στον Ατρόμητο, Χρήστος Παπαδόπουλος, μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στα τελευταία λεπτά του μεταξύ τους αγώνα (2-1), προκαλώντας την ένσταση της ομάδας της Ανεμώτιας.

Μιλώντας στο «SL», ο Χρήστος Παπαδόπουλος επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ, τονίζοντας: «Η ένσταση ισχύει, αλλά όπως πολύ καλά γνωρίζετε και εσείς σε αντίστοιχες περιπτώσεις, ουδεμία ανάμιξη έχει ο προπονητής αφού πρόκειται καθαρά για θέμα διοίκησης.»

Αναφερόμενος στο επικριτικό ύφος του κ. Αλεξίου, για το ηθικό της υπόθεσης, ο προπονητής του Ατρόμητου Ανεμώτιας συμπλήρωσε: «Δουλειά των προπονητών είναι φυσικά να παρατάσσουν στο γήπεδο τις ομάδες τους για να κερδίσουν τους αγώνες. Οφείλουν όμως να γνωρίζουν και τους κανονισμούς. Προσωπικά ανέλαβα την ευθύνη της ήττας μας. Το αν παραιτήθηκα ή όχι, όμως, δεν αφορά κανέναν Αλεξίου. Με αυτό το σκεπτικό, θα έπρεπε να δηλώσει παραίτηση ο κ. Αλεξίου, αντί απλώς να αναλάβει την ευθύνη για τη λανθασμένη χρησιμοποίηση των ποδοσφαιριστών, που θέτει σε κίνδυνο την πορεία της ομάδας του.»

Τέλος, ο Χρήστος Παπαδόπουλος κατέληξε: «Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Οι ομάδες οφείλουν και να παρακολουθούν εάν ο αντίπαλος συμμορφώνεται με τους κανονισμούς του πρωταθλήματος. Μάλιστα, όπως έχει αναφέρει η ιστοσελίδα σας, ανάλογο περιστατικό με τέσσερις ποδοσφαιριστές άνω των 34+ ετών έχει συμβεί ξανά φέτος στο πρωτάθλημα. Μόνο που κανείς δεν το πήρε είδηση. Επαναλαμβάνω ότι δουλειά όλων όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, είναι να γνωρίζουν και τους κανονισμούς. Θα θυμίσω μόνο στον κ. Αλεξίου, ότι και πέρυσι στο μεταξύ μας παιχνίδι πήγε να κάνει το ίδιο λάθος σε μια από τις αλλαγές του. Μόνο που τότε, τον ειδοποίησε τελευταία στιγμή ποδοσφαιριστής του, ότι θα υπήρχε παράβαση και ανακάλεσε την αλλαγή.»   

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey