Δύο όμιλοι από φέτος η Α' ΕΠΣ Λέσβου

11/07/2018 - 11:21 Τελευταία τροποποίηση στις 12/07/2018 - 12:11

Πραγματοποιήθηκε χθες η Γενική Συνέλευση των σωματείων της ΕΠΣ Λέσβου στο Πολιτιστικό Κέντρο Ιππείου, βγάζοντας ειδήσεις για τη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων της νέας αγωνιστικής περιόδου, 2018-19.

Συγκεκριμένα, η Ένωση πρότεινε τη το διαχωρισμό της Α' ΕΠΣ Λέσβου σε δύο ομίλους, τοποθετώντας τις ομάδες με το σύστημα «μονά-ζυγά», ανάλογα με τη θέση στην οποία τερμάτισαν πέρυσι. Η διοργανώτρια αρχή έχει τοποθετήσει τον Διαγόρα Αγ. Παρασκευής στη θέση Νο1, ως την ομάδα που υποβιβάστηκε από τη Γ' Εθνική, παρότι ενδεχομένως τις επόμενες εβδομάδες να υπάρχουν εξελίξεις ως προς την παραμονή της τελικά στην κατηγορία. Αντίθετα, ο πρωταθλητής Αίγειρος Μυστεγνών συμπεριλαμβάνεται στις ομάδες που θα αγωνιστούν στη Γ' Εθνική, αν και έχει εκφράσει την πρόθεση του να αγωνιστεί και φέτος στο τοπικό πρωτάθλημα, κάτι που αν επιβεβαιωθεί και με την επίσημη δήλωση συμμετοχής θα τον φέρει στη θέση Νο17.

Οι δύο όμιλοι της Α' ΕΠΣ Λέσβου διαμορφώνονται λοιπόν ως εξής:

1ος Όμιλος
Διαγόρας Αγ. Παρασκευής (1)
Αιγέας Πλωμαρίου (3)
Αετός Λουτρών (5)
Αρίων Μήθυμνας (7)
Ανδρονικάς Παρακοίλων (9)
Πολιχνίτος (11)
Αρίων Παλαιοκήπου (13)
Παλλεσβιακός (15)
Αίγειρος Μυστεγνών (17)

2ος Όμιλος
Όλυμπος Αγιάσου (2)
Ατρόμητος Ανεμώτιας (4)
Αναγέννηση Γέρας (6)
ΑΟ Μεσοτόπου (8)
Οδυσσέας Ελύτης (10)
Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους (12)
Απόλλων Δαφίων (14)
Προοδευτική Σκ. Καλλονής (16)

Σε ότι αφορά το πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣ Λέσβου, η διοργανώτρια αρχή θα περιμένει τις οριστικές δηλώσεις συμμετοχής προτού προβεί σε αποφάσεις για τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Υπάρχουν ζητήματα τουλάχιστον με δύο ομάδες, που δυσκολεύονται να κατέβουν φέτος, μια τρίτη ομάδα από εκείνες που συμμετείχαν πέρυσι είναι υπό σκέψη, ενώ -όπως έχει καταγράψει το «SL» εδώ και μέρες- είναι δεδομένη η επιθυμία του Αστέρα Νίκης να επιστρέψει στα τοπικά πρωταθλήματα.

Όσο για την Α' Κατηγορία Λήμνου, αυτή θα διεξαχθεί φέτος σε έναν όμιλο, κοινό αίτημα εξάλλου όλων των προέδρων των σωματείων του γειτονικού νησιού.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι εκπροσωπήθηκαν συνολικά 30 σωματεία στη χθεσινή Γενική Συνέλευση, συμπεριλαμβανομένων των πληρεξουσίων από τη Λήμνο. Ο οικονομικός απολογισμός εγκρίθηκε ομόφωνα, ενώ στο διοικητικό απολογισμό υπήρξε ένα λευκό από τον Φιλοκτήτη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey