Άσκησε έφεση ο Όλυμπος για Λαλά!

15/10/2014 - 14:39

aiolikos_fostiras_1-1_lalas1Μπορεί η Επιτροπή Ιδιοτήτων και Μετεγγραφών της ΕΠΟ να έκρινε απολύτως ορθά και νόμιμα τα όσα συνέβησαν κατά τη μετακίνηση του Τόλη Λαλά από τον Όλυμπο Αγιάσου προς τον Αιολικό πέρυσι το καλοκαίρι και είχαν ως αποτέλεσμα ο παίκτης να μείνει ελεύθερος στη λήξη της περιόδου, ωστόσο η πλευρά των Αγιασωτών αποφάσισε να... τραβήξει την υπόθεση στο εφετείο!

Ο δικηγόρος του Ολύμπου Αγιάσου κατέθεσε έφεση την περασμένη Παρασκευή κατά της απόφασης της ΕΙΜ, εξέλιξη που υποδηλώνει ότι η συγκεκριμένη ιστορία έχει ακόμα πολλά κεφάλαια έως ότου να γραφτεί ο επίλογός της.

Σε επικοινωνία του "SL" με τον Γενικό Γραμματέα του Ολύμπου Αγιάσου έγινε γνωστό πως η έφεση θα εκδικαστεί το επόμενο 20ήμερο. Συγκεκριμένα, ο κ. Μαριγλής δήλωσε: "Δεν μπορούμε να νομιμοποιήσουμε μία διαδικασία σαν κι αυτή, που είναι δεδομένα παράτυπη. Για εμάς είναι ξεκάθαρη υπόθεση πλαστογραφίας...". Οι άνθρωποι της ομάδας της Αγιάσου επιρρίπτουν ουσιαστικά ευθύνες στον Αιολικό και στην ΕΠΣ Λέσβου για τον τρόπο που έγινε η μεταγραφή του παίκτη και δείχνουν αποφασισμένοι να φτάσουν την υπόθεση αρκετά μακριά.

Από την πλευρά τους οι διοικούντες τον Αιολικό απέφυγαν μέχρι αυτή την ώρα να σχολιάσουν το παραμικρό για την εξέλιξη αυτή. Εκείνο που αφήνουν να εννοηθεί όμως είναι πως δεν ανησυχούν, ενώ ο ποδοσφαιριστής έχει κανονικά δικαίωμα συμμετοχής στις προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Σε κάθε περίπτωση, ειδικά μετά την προ ημερών δημόσια τοποθέτηση της διοίκησης του Αιολικού σχετικά με την πρόθεσή της να στηρίξει οικονομικά τον Όλυμπο Αγιάσου, παρά τη δικαίωσή της από τα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ, αποδεικνύει ξεκάθαρα πως κάτι άλλο υποβόσκει πίσω από τη συγκεκριμένη διαμάχη. Και το πιο δυσάρεστο από όλα όσα συμβαίνουν, είναι πως ένας νεαρός και ταλαντούχος ποδοσφαιριστής -με μοναδικό του όνειρο και στόχο να αγωνιστεί σε υψηλότερη κατηγορία- αποτελεί το πρόσχημα για αυτό το άκομψο "μπράντεφερ" που παίζεται στην πλάτη του...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey