Απόντες Μπακάλης και Καλαμιώτης

12/02/2015 - 13:01

Ο Αιολικός συνεχίζει την προετοιμασία του εν όψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Μανδραϊκό (15/2, 15:00) στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, με προπονήσεις σε Καλλονή και Θερμή.

Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, που προσπαθεί να περάσει στο παιχνίδι της ομάδας νέα στοιχεία και διαφορετική αγωνιστική φιλοσοφία, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Πάρη Μπάκαλη ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες. Ο έμπειρος μέσος του Αιολικού "πληρώνει" την αποβολή του με δύο κίτρινες στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Παναργειακό, που προσμετρήθηκαν ως κόκκινη, κρατώντας τον έτσι στο όριο των τριών καρτών στο πρωτάθλημα. Και η επόμενη που αντίκρισε στην έδρα της Αχαϊκής ήταν συνολικά η τέταρτη, που του στερεί μια ακόμα συμμετοχή με τον Αιολικό το τελευταίο διάστημα.

Παραλληλά, εκτός αποστολής θα μείνει αναγκαστικά και ο Σταμάτης Καλαμιώτης, που περιμένει καρτερικά να περάσουν οι μέρες ώστε να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής με τους "κυανόλευκους". Ο νεαρός αμυντικός είχε αγωνιστεί τελευταία φορά στον αγώνα του Αχαρναϊκού κόντρα στην Παναχαϊκή στις 18 Ιανουαρίου και έτσι, βάσει του ΚΑΠ, θα μπορεί να ντεμπουτάρει με τον Αιολικό αφού περάσουν 30 ημέρες από εκείνη τη συμμετοχή, δηλαδή στον εκτός έδρας αγώνα με το Λουτράκι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey