Πρώτη φορά... αριστερά με Κρουσταλέλη!

29/07/2015 - 10:59 Τελευταία τροποποίηση στις 29/07/2015 - 11:20

Στον Αιολικό είχαν πρωταρχικό στόχο μια μεταγραφή στη θέση του αριστερού μπακ και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του "SL" βρήκαν τον εκλεκτό τους στο πρόσωπο του 25χρονου Τρύφωνα Κρουσταλέλη, με τον οποίο υπάρχουν προχωρημένες επαφές και αναμένεται άμεσα στη Μυτιλήνη για τις υπογραφές.

Ο Κρουσταλέλης έχει διαγράψει μια πορεία στη Football League, περνώντας στο ξεκίνημα της καριέρας του και από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ. Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το υπέγραψε το 2009-10 στον Αγροτικό Αστέρα (9 συμμετοχές) και την ίδια σεζόν παραχωρήθηκε στο Διαγόρα (8 συμμετοχές). Ακολούθως, τον απέκτησε ο Απόλλων Σμύρνης, στον οποίο έμεινε σχεδόν τρία χρόνια, έχοντας όμως μικρό χρόνο συμμετοχής, παίζοντας μόλις σε 14 ματς πρωταθλήματος και κυπέλλου. Παρ' όλα αυτά μπήκε ξανά στο στόχαστρο της ΑΕΚ., η οποία ενδιαφέρθηκε να τον αποκτήσει επί θητείας Εβάντ Λίνεν, σε μια σεζόν πάντως που ολοκληρώθηκε με το χειρότερο τρόπο για την Ένωση.

Τελικά κατέληξε στον Πιερικό, με τον οποίο αγωνίστηκε σε 9 παιχνίδια τη σεζόν 2013-14. Πέρυσι ξεκίνησε τη χρονιά ξανά στην ομάδα της Κατερίνης, προσθέτοντας ακόμη 2 ματς στο ενεργητικό του στη Football League και στο δεύτερο μισό της περιόδου πήρε μεταγραφή στον Εθνικό Σερρών, αποτελώντας βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της ομάδας με 10 συμμετοχές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τρύφων Κρουσταλέλης είναι διεθνής με την Εθνική U17.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey