Τουρκία... γιοκ, πάει Αθήνα!

23/08/2015 - 16:30 Τελευταία τροποποίηση στις 25/08/2015 - 13:33

Ανέκαθεν ο προγραμματισμός των φιλικών προετοιμασίας ήταν πρόβλημα για μια νησιωτική ομάδα όπως ο Αιολικός, αφού από τη μία μεριά δεν είναι εύκολο να έρθει στη Λέσβο κάποιoς αντίπαλος εν μέσω τουριστικής περιόδου, από την άλλη τα τελευταία χρόνια η έναρξη του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής στην Ελλάδα δε συμπίπτει με την αντίστοιχη των κατηγοριών στα απέναντι τουρκικά παράλια και ως εκ τούτου δεν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες για ένα ταξίδι προς το Αϊβαλί.

Οι άνθρωποι του Αιολικού αποφάσισαν λοιπόν να μεταβούν στην Αθήνα για δύο φιλικά. Εξάλλου ο προπονητής Γιάννης Ταουσιάνης είχε ζητήσει ένα διημερο αγώνων για δύο 90λεπτα, ώστε να δώσει χρόνο συμμετοχής και αγωνιστικό ρυθμό σε όλους τους ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "SL", ο Αιολικός θα αντιμετωπίσει στις 29 Αυγούστου τον Φωστήρα, σε ένα ζευγάρι που θυμίζει εν πολλοίς και την περσινή πρόβα τζενεράλε των "κυανόλευκων", με τη διαφορά ότι ο αγώνας κόντρα στον "Φονέα" είχε πραγματοποιηθεί τότε στον "Ταρλά", ενώ τώρα θα διεξαχθεί λογικά στο Γήπεδο "Σπ. Γιαλαμπίδης" του Ταύρου. Επιθυμία του Γιάννη Ταουσιάνη είναι το δεύτερο φιλικό να δοθεί μία μέρα μετά κόντρα σε έναν πιο αδύναμο αντίπαλο και για το λόγο αυτό εξετάζονται περιπτώσεις ομάδων που αγωνίζονται στην Α' ΕΠΣ Αθηνών.

Εντός Λέσβου, η ομάδα της Μυτιλήνης θα τεθεί αντιμέτωπη με τον φιλόδοξο Αίγειρο Μυστεγνών, την Τετάρτη, στο δεύτερο φιλικό της κόντρα σε σύλλογο της Α' Κατηγορίας μετά το νικηφόρο "ξεμούδιασμα" απέναντι στον Αετό Λουτρών (9-0) πριν λόγες ημέρες στο Ενωσιακό της Θερμής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey