Βόμβα Φλίγκου στην επίθεση!

23/08/2015 - 12:18 Τελευταία τροποποίηση στις 23/08/2015 - 17:59

Μπορεί η αναμονή για την απόκτηση επιθετικού να χτύπησε... κόκκινο στον Αιολικό, ωστόσο οι διοικούντες τον σύλλογο της Μυτιλήνης ολοκλήρωσαν πριν από ελάχιστα λεπτά μια σπουδαία μεταγραφή.

Ο Κώστας Φλίγκος είναι από σήμερα ποδοσφαιριστής του Αιολικού, η διοίκηση του οποίου έπειτα από... στενό μαρκάρισμα αρκετών 24ώρων έφερε εις πέρας αυτή τη μεταγραφή, ενισχύοντας με έναν έμπειρο επιθετικό τη γραμμή κρούσης, δίνοντας παράλληλα στον Γιάννη Ταουσιάνη ένα ακόμα "όπλο" στη "φαρέτρα" του.

Ο πρώην παίκτης του Πανελευσινιακού είχε έρθει σε συμφωνία πρόσφατα για την ανανέωση της συνεργασίας του με τους περσινούς πρωταθλητές του 3ου ομίλου στη Γ' Εθνική, ωστόσο σήμερα το πρωί βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας της Ελευσίνας, λύνοντας το συμβόλαιό του. Το ασφυκτικό πρέσινγκ του Αιολικού είχε αποδώσει καρπούς, ο Φλίγκος είχε συμφωνήσει σε όλα με τη διοίκηση της ομάδας της Μυτιλήνης, παίρνοντας την απόφαση να αγωνιστεί στον Αιολικό και σύμφωνα με τις πληροφορίες του "SL" θα βρίσκεται την Τρίτη στο νησί της Λέσβου για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία και να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες.

Ο 30χρονος επιθετικός αγωνίστηκε πέρυσι στο Β' Γύρο με τον Πανελευσινιακό, σκοράροντας 4 γκολ σε 11 ματς. Είχε ξεκινήσει τη σεζόν στον Ηρακλή Ψαχνών, με τον οποίο στη Football League έπαιξε σε 9 ματς με 1 γκολ. Τη σεζόν 2013-14 βρέθηκε αρχικά στον Παναιγιάλειο (12 ματς, 5 γκολ), ολοκληρώνοντας τη χρονιά στον Πανηλειακό (9 ματς, 3 γκολ). Αποτέλεσε έναν εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών της Νίκης Βόλου, τη σεζόν 2012-13, που πάλεψε για την άνοδο στη Super League, παίζοντας σε 42 ματς με 11 γκολ. Παλαιότερα έχει περάσει μεταξύ άλλων από Ελασσόνα, Οικονόμο Τσαριτσάνης, ΑΟ Καρδίτσας, ΠΑΟ Βάρδας και Θύελλα Πατρών.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Φλίγκος θα βρει στη Μυτιλήνη δύο παλιούς του γνώριμους, αφού στο ρόστερ του Αιολικού βρίσκονται ακόμη δύο πρώην παίκτες του Πανελευσινιακού, ο Χρήστος Πουρής και ο Βαγγέλης Στουρνάρας.

UPDATE

Η επίσημη ανακοίνωση:

"Ο Α.Ε.Π.Σ. ΑΙΟΛΙΚΟΣ Μυτιλήνης ανακοινώνει την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Κώστα Φλίγκου. Ο παίχτης έχει γεννηθεί το 1985, αγωνίζεται στην θέση του επιθετικού και η ποδοσφαιρική του καριέρα είναι στην Θύελλα Πατρών, Αίαντα Γαστούνης, Δάφνη Ανδραβίδας, ΠΟΑ Βάρδας, ΑΟ Κάστρου, ΑΟ Καρδίτσας, Οικονόμο Τσαριτσάνης, Ελασσόνα, Νίκη Βόλου, Παναιγιάλειο, Πανηλειακό και Πανελευσινιακό. Η οικόγενεια του Αιολικού τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και επιτυχίες.

Από το Γραφείο Τύπου
του ΑΕΠΣ Αιολικός Μυτιλήνης"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey