Αλλαγή πλάνων και ξανά... Τουρκία!

25/08/2015 - 14:42 Τελευταία τροποποίηση στις 25/08/2015 - 15:10

Η νέα αναβολή στην πρεμιέρα της Γ' Εθνικής αλλάζει κ νέου τα πλάνα του Αιολικού σε ότι αφορά την πραγματοποίηση φιλικών προετοιμασίας.

Ενώ τις προηγούμενες ημέρες είχε αποφασιστεί ο σύλλογος της Μυτιλήνης να ταξιδέψει στην Αθήνα, όλα δείχνουν πως το ταξίδι αυτό μετατίθεται για αργότερα, αφού και η έναρξη του πρωταθλήματος θα καθυστερήσει αρκετά. Έτσι, επέστρεψε σε πρώτο πλάνο η Τουρκία, με τους ανθρώπους του Αιολικού να βρίσκονται το τελευταίο 24ωρο σταθερά σε επικοινωνία με συλλόγους από τα απέναντι παράλια.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, ο Αιολικός θα βρεθεί Παρασκευή και Σάββατο (29-30/8) στην Τουρκία και όχι στην Αθήνα. Την Παρασκευή θα αγωνιστεί με την Μπαρμπαρός και το Σάββατο με την Μπουρχάνι σε δύο διαδοχικά 90λεπτα, που θα δώσουν σταδιακά αγωνιστικό ρυθμό στους ποδοσφαιριστές του Γιάννη Ταουσιάνη.

Μετά την επιστροφή της ομάδας στη Μυτιλήνη, θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τα επόμνα φιλικά, χωρίς να αποκλείεται ότι το ταξίδι προς την Αθήνα θα γίνει μέσα στο Σεπτέμβρη, όταν θα είναι και πιο εύκολο να βρεθούν διαθέσιμα εισιτήρια, αφού αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος παράγοντας λειτούργησε ανασταλτικά για την πραγματοποίηση του ταξιδιού το προσεχές σαββατοκύριακο.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey