Ταουσιάνης: "Ζητούμενο ήταν η νίκη" [vid]

07/12/2015 - 13:13 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2015 - 13:37

Ο Αιολικός έκανε το χρέος του απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνών, παίρνοντας δίκαια τη νίκη με σκορ 3-0 και ο προπονητής του Γιάννης Ταουσιάνης εμφανίστηκε ικανοποιημένος στις δηλώσεις του, μετά τη λήξη του παιχνιδιού, στην κάμερα του "SL".

O Ηρακλειώτης τεχνικός έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για το γεγονός πως έπραξαν το ζητούμενο, τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη δηλαδή μετά από εκείνη με την Ένωση Ερμιονίδας. Ωστόσο δεν παρέλειψε να επισημάνει, πως χρειάζεται η ομάδα του να εμφανίζει περισσότερη ηρεμία σε συγκεκριμένα σημεία του παιχνιδιού, ώστε να διατηρεί την κατοχή της μπάλας και να βγαίνει πιο οργανωμένα στην επίθεση, καθώς επίσης και να έχει πιο ξεκάθαρη σκέψη στο επιθετικό τρίτο του γηπέδου, ειδικά σε αντεπιθέσεις όπου δεν υπήρξαν σωστές τελικές πάσες για να μετουσιωθούν σε γκολ.

Παράλληλα, ο Γιάννης Ταουσιάνης στάθηκε και στην παρουσία όσων έπαιξαν στο ματς, δίχως να έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής ως τώρα στο πρωτάθλημα, τονίζοντας πως τα πήγαν πολύ καλά και με την εμφάνισή τους προσφέρουν ασφάλεια στην ομάδα τη δεδομένη περίοδο, αποτελώντας αξιόπιστες λύσεις του ρόστερ.

Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις του Γιάννη Ταουσιάνη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey