Στις 30 Μαΐου η Γενική Συνέλευση

16/05/2016 - 15:08 Τελευταία τροποποίηση στις 16/05/2016 - 15:13

Μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, τη σκυτάλη παίρνουν οι διοικητικές εξελίξεις στον Αιολικό. Ο Πρόεδρος Σταύρος Γριπιώτης και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ αποφάσισαν να προχωρήσουν άμεσα στην πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης. Εκεί θα γίνει ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, ενώ αμέσως μετά θα διενεργηθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Αναμφίβολα, οι φίλαθλοι της ομάδας περιμένουν από τους διοικητικούς ηγέτες του Αιολικού να ανοίξουν τα χαρτιά τους ως προς τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τα ερωτηματικά αυτή τη στιγμή να είναι πολλά τόσο για τις προθέσεις του ισχυρού χρηματοδότη Παναγιώτη Τρύφωνα, όσο και για εκείνες του Προέδρου Σταύρου Γριπιώτη.

Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 30 Μαΐου, με ώρα έναρξης τις 20:30 στην αίθουσα του Επιμελητήριου Λέσβου και εκεί αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θολό τοπίο μετά από τη δεύτερη σερί αποτυχημένη προσπάθεια ανόδου στη Football League.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δικαίωμα ψήφου έχουν τα ταμειακώς εντάξει μέλη του συλλόγου, ενώ αν δεν υπάρξει απαρτία η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 6 Ιουνίου.

Αναλυτικά:

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΕΠΣ ΑΙΟΛΙΚΟΣ συγκαλεί ετήσια τακτική γενική συνέλευση τη Δευτέρα 30-5-2016 και ώρα 20:30 στο Επιμελητήριο Λέσβου με θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα Γενικής Συνέλευσης
  2. Διοικητικός απολογισμός και απαλλαγή του Δ.Σ.
  3. Οικονομικός απολογισμός και απαλλαγή του Δ.Σ.
  4. Προγραμματισμός και προϋπολογισμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο
  5. Εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα ταμειακά τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου.

Υποψηφιότητες για το Δ.Σ. και την Εξελεγκτική Επιτροπή γίνονται δεκτές έως την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016 και ώρα 13:00 με FAX  ή e-mail.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 6-6-2016 στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα.

Mε εκτίμηση

Το Δ.Σ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey