Πολλαετίδης: "Μας μένει μια πίκρα στο τέλος"

27/11/2016 - 15:59

Δίκαιο αποτέλεσμα χαρακτήρισε την λευκή ισοπαλία στην Ερμιονίδα ο προπονητής του Αιολικού, στις δηλώσεις που παραχώρησε στο "SL" μετά τη λήξη του αγώνα, που ήταν ο πρώτος χωρίς να δεχθεί γκολ η ομάδα της Μυτιλήνης με τον Γιάννη Πολλαετίδη στο τιμόνι της.

Αναλυτικά: "Έμεινα ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά, έχοντας να αντιμετωπίσουν την κούραση, το ταξίδι, τις άσχημες καιρικές συνθήκες και φυσικά έναν αντίπαλο που είναι ψηλά φέτος στη βαθμολογία. Όλοι οι ποδοσφαιριστές πάλεψαν για τη νίκη, σε ένα ματς που φαινόταν από την αρχή πως θα το κέρδιζε όποιος κατάφερνε να σκοράρει ένα γκολ. Από τη μεριά μας είχαμε να αντιμετωπίσουμε την ξαφνική απουσία του Μανουσάκη, αλλάξαμε το πλάνο μας, όμως αποδώσαμε αρκετά καλά στο γήπεδο. Θεωρώ δίκαιη την ισοπαλία, αφού και οι δύο ομάδες είχαν κάποιες καλές στιγμές να πετύχουν κάποιο τέρμα. Εμάς μας μένει η πίκρα, που δεν κατορθώσαμε στο τέλος να πάρουμε τη νίκη στη μεγάλη ευκαιρία με το τετ α τετ του Χρήστου, που απέκρουσε ο Πονηρός."

Αναφερόμενος στη συνέχεια του πρωταθλήματος, ο προπονητής του Αιολικού επεσήμανε: "Πλέον η συγκέντρωση και η προσοχή μας είναι στο επόμενο ματς με τον Παναργειακό. Δεν έχει σημασία πού θα παίξουμε, αν το ματς θα γίνει στον Ταρλά ή αλλού. Σημασία έχει ότι πρέπει επειγόντως να πάρουμε την πρώτη νίκη φέτος στη Μυτιλήνη. Αυτό σκεφτόμαστε μόνο, τίποτα άλλο."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey