Έχασε και στην Πύλο!

29/04/2017 - 19:12

Μια ακόμα ήττα για τον Αιολικό, ξανά με γκολ στο τελευταίο 10λεπτο, αυτή τη φορά στην Πύλο από τον Τσικλητήρα με 1-0, στο πλαίσιο της 27ης Αγωνιστικής του 3ου Ομίλου στη Γ' Εθνική.

Οι γηπεδούχοι είχαν μεγαλύτερο βαθμολογικό κίνητρο, αφού με νίκη εξασφάλιζαν σχεδόν και μαθηματικά την παραμονή τους στην κατηγορία. Μπήκαν από το ξεκίνημα πολύ δυνατά, είχαν μάλιστα και δοκάρι με τον Πήλιο στο 18ο λεπτό, όταν το ψηλοκρεμαστό σουτ που επιχείρησε προσέκρουσε στο οριζόντιο της εστίας του Λευτέρη Ζαχαρή. Σε μια ακόμα καλή στιγμή για τον Τσικλητήρα στο πρώτο μέρος, ο Γραμματικόπουλος έπιασε την κεφαλιά μετά το κόρνερ του Τσάτσου, αλλά ο τερματοφύλακας του Αιολικού μπλόκαρε σταθερά (25'). Η ομάδα της Μυτιλήνης ήταν σε στάση άμυνας και στο 28', ξανά ο Τσάτσος με εκτέλεση φάουλ απείλησε χωρίς αποτέλεσμα. Ο Αιολικός απάντησε στις ευκαιρίες στο 40ο λεπτό, όταν ο Μπουρούς πλάσαρε άστοχα από πλεονεκτική θέση. 

Στο δεύτερο μέρος, οι δύο ομάδες είχαν διάθεση, αλλά δεν δημιούργησαν κλασικές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες. Παρ' όλα αυτά, ο Τσικλητήρας βρήκε τον τρόπο στο 80ο λεπτό να σκοράρει το γκολ της νίκης, όπως αποδείχθηκε αργότερα, σε μια φάση διαρκείας μπροστά από τα καρέ του Ζαχαρή, με τον Ζαχαρόπουλο να σουτάρει δυνατά για το 1-0, «λυτρώνοντας» τον Τσικλητήρα. Στο 88ο λεπτό, οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Γραμματικόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά τίποτα δεν άλλαξε ως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Καλογεράκου από τη Ζάκυνθο.

Συνθέσεις:

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ (Νίκος Κακαλέτρης): Θάνος, Σβίγγος, Καραμπάς, Ρήγας (56' Γεωργιόπουλος), Ρούσσης, Ζαχαρόπουλος, Πήλιος, Κυριαζόπουλος, Γραμματικόπουλος, Τσάτσος (68' Δούνιας), Κερμενίδης

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πολλαετίδης): Ζάχαρης, Λάλας, Κρητικός, Τάχιας, Παληγιώργος, Κεσίδης, Ευσταθίου (76' Πάλας), Καπταγιάννης, Μπουρούς (64' Χρήστου), Μανουσάκης, Μουδούρογλου

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey