Πρόβλημα και με Νυφαδόπουλο

10/11/2017 - 17:28

Με τον Κώστα Ψυρόπουλο στον πάγκο του, αντί του Γιάννη Πολλαετίδη, ο Αιολικός θα προσπαθήσει να πραγματοποιήσει ένα νέο ξεκίνημα στον 7ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα της Μυτιλήνης, που βρίσκεται μετά από τις 5 πρώτες αγωνιστικές εντός της ζώνης υποβιβασμού, υποδέχεται στον «Ταρλά» τον Αήττητο -όνομα και πράγμα- που μετρά 4 νίκες και 1 ισοπαλία ως τώρα, οδηγώντας τη βαθμολογική κούρσα.

Αμφίβολος είναι ο Αντώνης Νυφαδόπουλος, ο οποίος αντιμετωπίζει τράβηγμα στον προσαγωγό από το προηγούμενο ματς με τον Παναργειακό και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει. «Πονοκέφαλος» όμως παραμένει για τον Κώστα Ψυρόπουλου και ο Γιώργος Παληγεώργος, που υποφέρει από μια μόλυνση στο πόδι. 

Η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα Αιολικού-Αήττητου Σπάτων συνεχίζεται από τη διοίκηση του Αιολικού και μάλιστα στη μειωμένη τιμή των 8€. Την ώρα του αγώνα, η είσοδος στο γήπεδο θα είναι στα 10€. Επίσης, έχουν προβλεφθεί ειδικές εκπτώσεις για άνεργους και πολύτεκνους με εισιτήριο στα 5€, από τα εκδοτήρια του Σταδίου Μυτιλήνης, με την επίδειξη τη σχετικής κάρτας. Η προπώληση πραγματοποιείται στα εξής καταστήματα: Delicious - Μακρύ Γιαλός, Πρατήριο ΕΚΟ Παναγιώτης Τυροπώλης, Ψητοπωλείο Μπαμπάς Μαμ.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Χαλδαίος με βοηθούς τους Βαξεβανέλη και Μαχαίρα, άπαντες του Συνδέσμου Αθηνών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey