Πάει αήττητος στον… Αήττητο!

23/02/2018 - 15:26 Τελευταία τροποποίηση στις 23/02/2018 - 15:32

Εξαιρετικά σημαντικό αγώνα δίνει την Κυριακή ο Αιολικός στην έδρα του πρωτοπόρου Αήττητου Σπάτων (25/2, 15:00), στο πλαίσιο της 17ης Αγωνιστικής του 7ου Ομίλου στη Γ’ Εθνική.

Η ομάδα της Μυτιλήνης μετρά 11 συνεχόμενους αγώνες που δεν έχει ηττηθεί, σε πρωτάθλημα και κύπελλο, επιθυμώντας να διευρύνει το σερί αυτό και μέσα στο γήπεδο της καλύτερης ομάδας του ομίλου. Ασφαλώς, το έργο των ποδοσφαιριστών του Κώστα Ψυρόπουλου δεν θα είναι εύκολο, αφού η ομάδα των Σπάτων αποτελεί έναν πολύ ανταγωνιστικό αντίπαλο, που θα πρωταγωνιστήσει και στα μπαράζ ανόδου προς τη Football League. Ωστόσο, ούτε ο Αιολικός έχει δείξει ότι μπορεί να νικηθεί με ευκολία, από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική του ηγεσία ο Κώστας Ψυρόπουλος.

Για το κυριακάτικο ματς δεν υπολογίζεται μόνο ο Μιχάλης Κριπιντίρης, που αποβλήθηκε στο Άργος και θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής (συμπλήρωνε 7 κίτρινες και πήρε σκόπιμα μία ακόμα στις καθυστερήσεις για να μην απουσιάσει από δύο αγώνες). Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν, πέραν του μακροχρόνια απόντα Θωμά Παπαδόπουλου και έτσι ο προπονητής των «κυανόλευκων» θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, με στόχο βαθμό ή βαθμούς που θα δώσουν στον Αιολικό και το «πάνω χέρι» στην υπόθεση της παραμονής.

Να σημειωθεί ότι δυναμικό «παρών» αναμένεται να βροντοφωνάξει και ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Αθήνας, που διοργανώνει μια ακόμα εκδρομή για να ενισχύσει με τη φωνή του την ομάδα της Μυτιλήνης.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Μπαϊρακτάρης (Αθηνών), με βοηθούς τους Κρέτσιμο και Οικονόμου από τη Δυτική Αττική.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey