Στις 13:15 με Ερμή Κιβερίου

07/03/2018 - 17:54 Τελευταία τροποποίηση στις 07/03/2018 - 17:57

Αλλαγή ώρας προέκυψε στη διεξαγωγή του κυριακάτικου αγώνα του Αιολικού στην έδρα του Ερμή Κιβερίου.

Η ομάδα της Μυτιλήνης ζήτησε από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ ο αγώνας να κάνει σέντρα νωρίτερα από το προκαθορισμένο, ώστε να εξυπηρετηθεί συγκοινωνιακά κατά την επιστροφή της στο νησί της Λέσβου, που θα γίνει ακτοπλοϊκώς. Όπως συμβαίνει σε κάθε τέτοια περίπτωση, η ΕΠΟ το έκανε αποδεκτό και έτσι όρισε τη σέντρα του αγώνα στις 13:15.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, που μάχονται αυτή τη στιγμή για την εξασφάλιση της παραμονής τους στη Γ’ Εθνική. Ασφαλώς, ο Αιολικός είναι σε καλύτερη μοίρα έχοντας +2 βαθμούς απ’ ότι ο Ερμής Κιβερίου, ωστόσο με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν ως τη λήξη του πρωταθλήματος τα πάντα μπορούν να αλλάξουν, αν δεν υπάρχει η κατάλληλη προσοχή.

 

Σύσφιξη σχέσεων στην Αγιάσο

Την Τρίτη, σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Αιολικού μετέβη στην Αγιάσο. Εκεί, ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο και μέλη της διοίκησης φρόντισαν να ξεφύγουν από τη ρουτίνα των καθημερινών προπονήσεων, έχοντας ένα οικογενειακό γεύμα που σκοπό είχε να συσφίξει ακόμη περισσότερο τις σχέσεις μεταξύ τους.

Στην ομάδα της Μυτιλήνης αντιλαμβάνονται ότι εκείνο που προέχει τη δεδομένη στιγμή, ώστε να σωθεί η χρονιά και ο Αιολικός να μείνει στην κατηγορία, είναι να υπάρχει το καλύτερο δυνατό κλίμα εντός των αποδυτηρίων. Και αναμφίβολα, το έχουν καταφέρει ως τώρα, κρατώντας την τύχη στα δικά τους… πόδια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey