Στυλοβάτης της άμυνας ο "Πράξι" με Μαρσέιγ

16/11/2012 - 18:55 Τελευταία τροποποίηση στις 16/11/2012 - 19:47

osfp_k_20_vourosΗ ομάδα Νέων του Ολυμπιακού ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Μαρσέιγ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου στο NextGen Series, με τον Μυτιληνιό Πραξιτέλη Βούρο να αγωνίζεται βασικός για 90 λεπτά σε ρόλο κεντρικού αμυντικού, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, που ενθουσίασε τεχνική ηγεσία και φιλάθλους.

Περίπου 6000 φίλοι των ερυθρολεύκων έδωσαν το "παρών" στο γήπεδο Καραϊσκάκη, φώναξαν για τους Νέους του Ολυμπιακού και χειροκρότησαν στο τέλος την προσπάθεια που έκαναν. Με το βαθμό της ισοπαλίας ο Ολυμπιακός έφτασε τους 6 βαθμούς στον όμιλό και μπορεί να ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον και το ενδεχόμενο πρόκρισής του στην επόμενη φάση της σημαντικής αυτής διοργάνωσης.

Οι Γάλλοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 33' εκμεταλλευόμενοι λάθος των παικτών του Ολυμπιακού στο χώρου του κέντρου. Ο Μασσινί έγινε κάτοχος της μπάλας και πέρασε κάθετη πάσα στην πλάτη της ελληνικής άμυνας, για να βγάλει τον Ντιόπ σε θέση τετ α τετ με τον Βλάχο και τον παίκτη της Μαρσέιγ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με ψύχραιμο δεξί πλασέ.

Η πειραϊκή ομάδα κατάφερε να ισοφαρίσει στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Βουτσιώτης έβγαλε εξαιρετική κάθετη πάσα στον Ιωαννίδη στην πλάτη της άμυνας της Μαρσέιγ και εκείνος αφού πρώτα απέφυγε περίτεχνα τον Ιμπραΐμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ20: Βλάχος, Καραγκούνης, Λυκογιάννης (39’ Δημακάκος), Βούρος, Λεάντρο, Εμ. Σιόπης, Δημ. Σιόπης (81’ Πασαλίδης), Βουτσιώτης (61’ Βουτσιώτης), Ιωαννίδης, Σούκιας (39’ Παπασάβας, 81’ Βέργος), Λύρας

ΜΑΡΣΕΪΓ Κ20: Ιμπραΐμα, Εμ Ρουτζέ, Ποπέσκου, Σαρλ, Μεντί, Μασσινί, Ζομπεγιό (89’ Σπαρανιά), Ντιόπ (60’ Σαΐντ), Ανανί (71’ Αραΐ), Λοϊακονό (89’ Ρολάν), Πομιέ (71’ Κισακού)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey