Κλείνει στόματα ο Παυλής!

26/01/2013 - 22:25 Τελευταία τροποποίηση στις 27/01/2013 - 00:49

Pavlis_goal_OFI1Με γκολ του Μιχάλη Παυλή στο 81ο λεπτό, η ΑΕΚ πήρε τη νίκη στο ΟΑΚΑ κόντρα στον ΟΦΗ (2-1) και μαζί βαθιά βαθμολογική ανάσα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Μυτιληνιός επιθετικός ήταν ο λυτρωτής της Ένωσης, που βρέθηκε πίσω στο σκορ στη μοναδική ευκαιρία του ΟΦΗ στο ματς (40' Σοόυζα). Ο Πετρόπουλος ισοφάρισε με το τρίτο συνεχόμενο τέρμα του (56') και λίγο αργότερα ο Λίνεν έκανε τις αλλαγές του.

Ειδικά αυτή που έκανε στο 77', όταν πέρασε τον Παυλή στη θέση του Φούντα (νωρίτερα είχε βγει ο Γκερέιρο, με τον Κατίδη να παίρνει τη θέση του), έφερε... τούμπα το ματς. Ο Παυλής, τέσσερα μόλις λεπτά μετά την είσοδό του, εκμεταλλεύτηκε άψογα το λάθος του Αγριμάκη (έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του) και με προβολή από κοντά έκανε το 2-1, βάζοντας... φωτιά στο ΟΑΚΑ.

Κατά τον πανηγυρισμό του γκολ, ο επιθετικός της Ένωσης σήκωσε τη φανέλα του προκειμένου να δείξει τη δεύτερη που φορούσε από κάτω και στην οποία υπήρχε το εξής μήνυμα: «Βεργή τι να σου πούνε όλα αυτά, η καρδιά σου είναι ταλιμπάν»!

Το μήνυμα ήταν ουσιαστικά μια αφιέρωση σε ένα νεαρό οργανωμένο οπαδό της ΑΕΚ που πέρασε πρόσφατα μία περιπέτεια με την υγεία του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey