Γ΄ Εθνική μόνο με Έλληνες!

08/04/2011 - 15:05

Να μην καταργηθεί η Γ΄ Εθνική, να λειτουργήσει σε έναν όμιλο μέχρι του αριθμού των 20 ομάδων και το κυριότερο να στελεχώνεται αποκλειστικά από Έλληνες ποδοσφαιριστές ζητά ο Π.Σ.Α.Π.

Το συνδικαλιστικό όργανο των ποδοσφαιριστών ενόψει της φημολογούμενης αναδιάρθρωσης των κατηγοριών πρότεινε τη δημιουργία ενός ομίλου στην Football League 2 από τη σεζόν 2012-13 με σταδιακή προσαρμογή μέχρι του αριθμού των 20 ομάδων και παράλληλα να πληρούνται κριτήρια βιωσιμότητας για τις ομάδες οι οποίες πρέπει να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα.

Ακόμη ο Π.Σ.Α.Π  επισημαίνει ότι θα πρέπει να αγωνίζονται στην κατηγορία μόνο Έλληνες παίκτες με δικαίωμα συμμετοχής στις Εθνικές μας ομάδες, ενώ υπήρξε και αναφορά στις μικρές ηλικίες όπου η συμμετοχή πρέπει να είναι υποχρεωτική για κάθε ομάδα.

Επιπρόσθετα σημειώνει πως επιζητά την πλήρη υπαγωγή των ποδοσφαιριστών της κατηγορίας για την ασφάλιση και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη τους στο ΙΚΑ με την προοπτική να παραμείνει η ιδιωτική ασφάλιση ως επικουρική.

Ο Π.Σ.Α.Π κατέστησε σαφές ότι θα πρέπει να υπάρχει περιορισμός αλλά και έλεγχος σε ότι αφορά τα άτομα που κάθονται στον πάγκο κάθε ομάδας κατά την διάρκεια του αγώνα καθώς πρέπει να επιτρέπεται μόνο σε πρόσωπα με συγκεκριμένες ιδιότητες να βρίσκονται εκεί και επίσης τονίσθηκε η αναγκαιότητα να προστατεύεται σε κάθε περίπτωση η σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά έξω από αυτόν, με κάθε δυνατό τρόπο αλλά και με την επιβολή των ανάλογων κυρώσεων για κάθε περίπτωση που αφορά παραβατική συμπεριφορά απέναντι στους ποδοσφαιριστές.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey