"Boxing day" με ματσάρες! [pics]

24/12/2014 - 18:11 Τελευταία τροποποίηση στις 25/12/2014 - 00:31

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ήταν οι αναμετρήσεις της Β' Φάσης του Κυπέλλου Λέσβου, που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι από την ΕΠΣΛ, στα πρότυπα των αγγλικών γηπέδων.

Στο μεγάλο ντέρμπι στον Παπάδο, Αναγέννηση Γέρας και Διαγόρας Αγ. Παρασκευής προσέφεραν συγκλονιστικό θέαμα. Η ομάδα του Θοδωρή Παπαλόπουλου προηγήθηκε με 0-2 στο πρώτο ημίχρονο χάρη στα γκολ των Βαμβουκλή (15') και Φιλιανού (35'), όμως στην επανάληψη το αυτογκόλ του Μιχάλη Μπαράκη από χτύπημα φάουλ του Συβρή έβαλε ξανά στη διεκδίκηση της πρόκρισης τους Γεραγώτες, οι οποίοι κατάφεραν να στείλουν στις καθυστερήσεις το ματς στην παράταση με γκολ του Συβρή (90'). Στον έξτρα χρόνο, ο Διαγόρας είχε δοκάρι με τον Χατζόπουλο, για να οδηγηθεί τελικά το ματς στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι. Εκεί η ομάδα της Αγίας Παρασκευής πήρε την πρόκριση με εύστοχα χτυπήματα από Βαμβουκλή, Χατζηκυριάκο, Φιλιανό και Χατζόπουλο, την ώρα που για την Αναγέννηση βρήκαν δίχτυα μόνο οι Ζαφειρίου και Συβρής.

Ματς - διαφήμιση έγινε και στη Θερμή, μεταξύ Αίγειρου Μυστεγνών και Ατρομήτου Ανεμώτιας. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με γκολ των τον Ιντζέ και Βερβέρη, όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με σκόρερς τους Πάστο και Γιαλαμά. Στο 68ο λεπτό η ομάδα της Ανεμώτιας έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κυριάκου Κουνιαρέλλη. Ο Αίγειρος πίεσε όμως βρήκε απέναντί του τον εκπληκτικό τερματοφύλακα Τσομπανέλλη και ο αγώνας οδηγήθηκε στην παράταση. Εκεί όπου ο Γιαλαμάς κατάφερε να βάλει μπροστά στο σκορ τον Αίγειρο (3-2), για να ακολουθήσει ένα προσωπικό σόου του Χρήστου Παπαδόπουλου, που έφερε ξανά το ματς στα ίσα με κεφαλιά ψαράκι, χαρίζοντας τη νίκη - πρόκριση λίγο πριν το τέλος με πανέμορφη απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ.

Στην Πέτρα, ο τοπικός Αχιλλέας νίκησε τον Ερμή Παμφίλων (3-1), χάρη σε δύο γκολ του Κύριλλου Νικόλοφ και ένα του Απόστολου Γρούβα, με την ομάδα του Μάριου Λουτραγώτη να ισοφαρίζει προσωρινά με τέρμα που σημείωσε ο Βασίλης Καλλιμαντζέρος.

Χαράς ευαγγέλια και για τον Παλλεσβιακό, που με χατ τρικ του εκπληκτικού Δημήτρη Κούτσα πανηγύρισε μια απολύτως δίκαιη πρόκριση έναντι του Αίαντα Μυτιλήνης με σκορ 3-1. Το γκολ των φιλοξενούμενων, με το οποίος μείωσαν προσωρινά σε 2-1, πέτυχε ο Κατωτριώτης.

Τέλος στο "Μιχαλέλειο" του Πλωμαρίου, ο Αιγέας νίκησε δύσκολα τον σκληροτράχηλο Μεσότοπο με σκορ 1-0, με γκολ που σημείωσε ο Τοπάλι στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης.

Αποτελέσματα

Αναγέννηση Γέρας-Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 2-2 (2-4 πεν.)
Αίγειρος Μυστεγνών-Ατρόμητος Ανεμώτιας 2-2 (3-4 παρ.)
Αχιλλέας Πέτρας-Ερμής Παμφίλων 3-1
Παλλεσβιακός-Αίας Μυτιλήνης 3-1
Αιγέας Πλωμαρίου-Μεσότοπος 1-0

Φωτορεπορτάζ: Αίγειρος Μυστεγνών-Ατρόμητος Ανεμώτιας ~ Δάκης Κουλουκάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey