Mε κόσμο στο πλευρό του ο Διαγόρας

04/03/2015 - 11:18 Τελευταία τροποποίηση στις 05/03/2015 - 10:01

Ο ορισμός του τελικού του Κυπέλλου ΕΠΣ Λέσβου το Σάββατο 14 Μαρτίου στο Γήπεδο Κοντία, έχει δημιουργήσει έντονες προσδοκίες στο Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, που βλέπει την αναμέτρηση με τον Ηρακλή Ατσικής ως μια καλή ευκαιρία για την κατάκτηση ενός ακόμη τροπαίου.

Στις τάξεις των φιλάθλων επικρατεί αισιοδοξία και μάλιστα από την ενημέρωση που υπάρχει εντός της ομάδας, αρκετοί θα είναι εκείνοι που θα ταξιδέψουν στη γειτονική Λήμνο μαζί με την αποστολή, ώστε να ενισχύσουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Θοδωρή Παπαλόπουλου στο τελικό του Κυπέλλου.

Ο αγώνας ορίστηκε να ξεκινήσει στις 15:30 και σε περίπτωση νίκης του Διαγόρα και κατάκτησης του πρωταθλήματος, στο οποίο προπορεύεται με +8 από την Αναγέννηση Γέρας, αυτό θα είναι το πρώτο νταμπλ στην ιστορία της ομάδας της Αγίας Παρασκευής, που έχει κατακτήσει επίσης τρία πρωταθλήματα και δύο κύπελλα.

Σε δηλώσεις του στο "SL" ο Τόμι Χατζηκυριαζής επεσήμανε: "Σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, ο Διαγόρας έχει αποδείξει ότι είναι μια ομάδα που έχει δημιουργηθεί για να πρωταγωνιστεί, διεκδικώντας τίτλους και στοχεύοντας ψηλότερα. Μετά τη νίκη μας στον τελικό του νησιού, θα ταξιδέψουμε στη Λήμνο για να κατακτήσουμε το τρόπαιο και σε επίπεδο Νομού, σεβόμενοι την ομάδα του Ηρακλή Ατσίκής, αλλά έχοντας παράλληλα πίστη στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών μας και του τεχνικού τιμ. Ο Διαγόρας έχει χτιστεί φέτος για να διεκδικήσει το νταμπλ, ώστε και μέσα από τη διαδικασία των μπαράζ να επιστρέψει στη Γ' Εθνική. Θα είναι μεγάλη χαρά λοιπόν, για όλους μας μέσα στη διοίκηση, να συνεχίσουμε στη Λήμνο όσα ξεκινήσαμε πριν λίγες ημέρες στον τελικό με τον Ατρόμητο Ανεμώτιας στην Καλλονή, αλλά και όσα σκοπέυουμε να ολοκληρώσουμε προσεχώς στο πρωτάθλημα και στα μπαράζ. Μέσα από τέτοια παιχνίδια, που κρίνουν τίτλους, ανταμείβονται οι προσπάθειες μας διοικητικά, όπου και φέτος έχει γίνει σημαντική δουλειά με την πολύτιμη υποστήριξη του Φώτη Αλεξανδρή και τη βοήθεια του Θανάση Γιαννακέλλη, ώστε να ισχυροποιηθεί ακόμα περισσότερο ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής, δίνοντας χαρά στον φίλαθλο κόσμο μας."

Φωτό: Stratis Makrodoulis

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey