Αυτό το Σάββατο ο τελικός στη Λήμνο!

05/03/2015 - 13:48

Αλλαγή προέκυψε στα σχέδια της ΕΠΣ Λέσβου αναφορικά με τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου, ανάμεσα σε Διαγόρα Αγίας Παρασκευής και Ηρακλή Ατσικής. Μπορεί αρχικά ο αγώνας να είχε οριστεί για τις 14/3, αλλά τελικά θα πραγματοποιηθεί μία εβδομάδα νωρίτερα.

Έτσι οι δύο ομάδες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο Γήπεδο Κοντία το προσεχές Σάββατο (7/3), με ώρα έναρξης τις 15:30 ή τις 15:45 (απομένει ο επίσημος ορισμός), με φόντο το έπαθλο του Κυπελλούχου ΕΠΣΛ για την αγωνιστική περίοδο 2014-15 και μια θέση στη διοργάνωση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας.

Αιτία για αυτή την αλλαγή αποτέλεσε η αποδρομολόγηση του πλοίου "Νήσος Μύκονος", που αναμένεται να μπει για δεξαμενισμό σταματώντας να εκτελεί τη γραμμή της Λήμνου. Οι άνθρωποι της ΕΠΣΛ, μην έχοντας τα χρονικά περιθώρια αφού η ΕΠΟ πιέζει για την ανάδειξη των κυπελλούχων σε κάθε Ένωση, αναγκάστηκε να προχωρήσει σε αυτή την τροποποίηση.

Η αποστολή του Διαγόρα θα αναχωρήσει το πρωί του Σαββάτου ακτοπλοϊκώς με προορισμό τη Λήμνο, θα αγωνιστεί το μεσημέρι του Σαββάτου και το βράδυ θα μπει ξανά στο πλοίο για να επιστρέψει στη βάση της. Η ΕΠΣΛ Λέσβου προχώρησε παράλληλα και σε τροποποίηση του πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας, με την 27η Αγωνιστική να μετατίθεται για την Τετάρτη (11/3) και τις επόμενες τρεις αγωνιστικές (28η, 29η, 30η) να πραγματοποιούνται Κυριακή (15/3), Σάββατο (21/3) και Κυριακή (29/3), αντίστοιχα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey