Η ΕΠΣΛ φέρνει τον "μάγο" Χατζηπαναγή!

16/09/2014 - 12:34 Τελευταία τροποποίηση στις 16/09/2014 - 13:23

Xatzipanagis_Iraklis1Μια από τις σπουδαιότερες μορφές του ελληνικού ποδοσφαίρου φέρνει στη Μυτιλήνη η Ένωση ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου. Ο λόγος για τον Βασίλη Χατζηπαναγή, τον "μάγο της μπάλας", που θα βρεθεί στη Μυτιλήνη το Σάββατο (20/9) για να διδάξει τα μυστικά της μπάλας σε μικρούς, ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.

Στο πλαίσιο της καλλιέργειας του αθλήματος, η Ένωση αποφάσισε να φιλοξενήσει τον Βασίλη Χατζηπαναγή, τον κατά πολλούς καλύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή όλων των εποχών. Ο "Νουρέγεφ", όπως τον αποκαλούσαν στον Ηρακλή -τη φανέλα του οποίου φόρεσε σε 281 ματς, σκοράροντας 62 γκολ, προερχόμενος από μια γεμάτη τριετία στην Παχτακόρ Τασκένδης- θα προπονήσει 50 παιδιά ακαδημιών της Λέσβου, ηλικίας 7 έως 14 ετών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το πρωί του Σαββάτου (10:30-13:30) στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης και η είσοδος προς το κοινό θα είναι ελεύθερη. Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Λέσβου μάλιστα, θα βραβεύσει τον Βασίλη Χατζηπαναγή, ο οποίος θα έρθει στο νησί μαζί με τον συνεργάτη του Νίκο Φράγκο. Αντίστοιχες απονομές θα γίνουν και από το Δήμο Λέσβου, καθώς επίσης κι άλλους φορείς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey