Ξεκινούν οι Ακαδημίες του Αστέρα Νίκης!

22/09/2014 - 19:45 Τελευταία τροποποίηση στις 22/09/2014 - 21:26

Xatzopoulos_Kallithea1Mparakis_Mixalis_Aiolikos1Δυναμική αναμένεται να είναι η επιστροφή του Αστέρα Νίκης στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Λέσβου, ξεκινώντας την επαναλειτουργία των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου.

Ο Μιχάλης Μπαράκης, άλλοτε ποδοσφαιριστής του συλλόγου που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά με τη φανέλα του "Αστερόνικα" και ο καταξιωμένος αμυντικός Νίκος Χατζόπουλος, με θητεία σε Αστέρα Τρίπολης, Πιερικό, Παναργειακό, Διαγόρα, ΑΕΛ Καλλονής, Καλλιθέα και Παναρκαδικό, που φέτος επέστρεψε στο νησί και συνεχίζει στο Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, ανέλαβαν να σηκώσουν το βάρος της οργάνωσης της Ακαδημίας, ποντάροντας όχι μόνο στο ποδοσφαιρικό τους ταλέντο και τις αδιαμφισβήτες γνώσεις τους, αλλά κυρίως στην όρεξη για δουλεια στις μικρές, αναπτυξιακές ηλικίες.

Στην προσπάθειά τους αυτή, θα έχουν τη στήριξη του Γιώργου Πολύζου που θα αποτελεί μέλος του προπονητικού τιμ, το οποίο θα έχει επικεφαλής τον Νίκο Χατζόπουλο, αλλά και την πολύτιμη στήριξη των Τάσου Μπαλή, Μανώλη Τζανέτου και του Oxygen Park στη Νεάπολη Μυτιλήνης, όπου θα πραγματοποιούνται οι προπονήσεις της Ακαδημίας. Αυτές ξεκινούν την Παρασκευή (26/9) στις 6 το απόγευμα, θέτοντας τις βάσεις για το μέλλον του Αστέρα Νίκης.

OxygenPark_Asteras1OxygenPark_Asteras2OxygenPark_Asteras3

Παράλληλα, θα πραγματοποιούνται αθλητικά προγράμματα που θα απευθύνονται σε παιδιά με αναπτυξιακές ή άλλες δυσκολίες, οι οποίες τα εμποδίζουν να ενταχθούν σε ομαδικές αθλητικές δραατηριότητες με άλλα παιδιά. Σκοπός των συγκεκριμένων τμημάτων της Ακαδημίας είναι τα παιδιά αυτά να αναπτύξουν τις κινητικές τους ικανότητες, την αυτοπεποίθηση τους, δίνοντάς τους κίνητρα για συμμετοχή και ενασχόληση με δραστηριότητες στον ελεύθερο χρόνο τους. Τα προγράμματα απευθύνονται σε παιδιά, έφηβους και νέους.

Σημειώνεται ότι η Ακαδημία του Αστέρα Νίκης παρέχει ασφάλεια για όλα τα μέλη της, αλλά και επίβλεψη γιατρού καθ' όλη τη διάρκεια του αγωνιστικού έτους.

AfisaAsterasNikis

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey