Πρώτη και αγιασμός για Αστέρα Νίκης

02/10/2014 - 14:07 Τελευταία τροποποίηση στις 02/10/2014 - 14:17

Asteras_Nikis_Akadimia_2014-15_Agiasmos2Την πρώτη της συγκέντρωσε πραγματοποίησε χθες το απόγευμα, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Oxygen Park στη Νεάπολη Μυτιλήνη, η Ακαδημία ποδοσφαίρου του Αστέρα Νίκης.

Ο Μιχάλης Μπαράκης και ο Νίκος Χατζόπουλος, υπεύθυνοι της νέας προσπάθειας του συλλόγου της πόλης, υποδέχθηκαν στο χώρο όπου θα πραγματοποιούνται οι προπονήσεις γονείς και αθλητές, ενώ τελέστηκε και ο αγιασμός για τη νέα χρονιά. Μαζί του και ο εκ των προπονητών Γιώργος Πολύζος, που μαζί με τον πρώην αμυντικό των ΑΕΛΚ, Αστέρα Τρίπολης, Πιερικού, Παναργειακού, Διαγόρα, Καλλιθέας και Παναρκαδικού θα αναλάβουν το δύσκολο έργο της διαδασκαλίας του ποδοσφαίρου στα παιδιά,

Παρόντες ήταν αρκετοί φίλοι των δύο ποδοσφαιριστών, μεταξύ των οποίων οι Λαλάς, Μαλακός, Μπακάλης, Μάκης και Χρήστος Μουτζούρης από τον Αιολικό, ο Παναγιώτης Βουργουτζής από το Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, ο Παναγιώτης Βάλεσης ως φίλαθλος πρωτίστως του αθλήματος, αλλά και ο Δημήτρης Ζαχαρίου, που θα συνεργάζεται ως φυσικοθεραπευτής.

Ακολούθησε η πρώτη προπόνηση των λιλιπούτειων ποδοσφαιριστών, που έδειξαν να χαίρονται ιδιαίτερα τις νέες εμφανίσεις του Αστέρα Νίκης, οι οποίες δόθηκαν στο πλαίσιο της εγγραφής τους στην Ακαδημία. Θυμίζεται ότι στην Ακαδημία θα πραγματοποιούνται παράλληα με τις προπονήσεις ποδοσφαίρου, αθλητικά προγράμματα που θα απευθύνονται σε παιδιά με αναπτυξιακές ή άλλες δυσκολίες, οι οποίες τα εμποδίζουν να ενταχθούν σε ομαδικές αθλητικές δραστηριότητες με άλλα παιδιά.

Σκοπός των συγκεκριμένων τμημάτων της Ακαδημίας είναι τα παιδιά αυτά να αναπτύξουν τις κινητικές τους ικανότητες, την αυτοπεποίθηση τους, δίνοντάς τους κίνητρα για συμμετοχή και ενασχόληση με δραστηριότητες στον ελεύθερο χρόνο τους. Τα προγράμματα απευθύνονται σε παιδιά, έφηβους και νέους. Σημειώνεται ότι η Ακαδημία του Αστέρα Νίκης παρέχει ασφάλεια για όλα τα μέλη της, αλλά και επίβλεψη γιατρού καθ' όλη τη διάρκεια του αγωνιστικού έτους.

Asteras_Nikis_Akadimia_2014-15_Agiasmos1Asteras_Nikis_Akadimia_2014-15

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey