Τουρνουά παλαιμάχων με κοινωνική ευαισθησία

30/10/2014 - 02:00 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2014 - 12:17


Στην απόφαση να διοργανώσει ένα ποδοσφαιρικό τουρνουά με ομάδες παλαιμάχων, για φιλανθρωπικό σκοπό, προχώρησε ο Σύλλογος Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Παλλεσβιακού, στο πλαίσιο της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει από την πρώτη κιόλας ημέρα της ίδρυσης του για τη στήριξη συμπολιτών μας και ευασίθητων κοινωνικών ομάδων, που έχουν ανάγκη.

Σκοπός του τουρνουά, που θα διοργανωθεί στις 21 Δεκεμβρίου, είναι να συγκεντρωθούν τρόφιμα και είδη ρουχισμού, τα οποία θα διατεθούν στη συνέχεια στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λέσβου, ώστε να μπορέσουν οι συνάνθρωποί μας που βρίσκονται σε δύσκοληξ κατάσταση, να περάσουν όσο το δυνατόν καλύτερα τις γιορτινές ημέρες.

Παράλληλα στο τουρνουά αυτό, οι παλαίμαχοι του Παλλεσβιακού επιθυμούν να αποτίσουν φόρο τιμής σε δυο ανθρώπους του χώρου, που έφυγαν πρόσφατα από κοντά μας. Έτσι, θα τιμήσουν την οικογένεια του Νότη Γιακαλή, για την τεράστια προσφορά που αυτός είχε στο λεσβιακό ποδόσφαιρο, αλλά και την οικογένεια του Παναγιώτη Σαλταμάρα, καθώς συμπληρώνεται ένας χρόνος από την ξαφνική του απώλεια. Μάλιστα οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο Γήπεδο, που φέρει το όνομά του, παραπλεύρως του πρώην Υπουργείου Αιγαίου.

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Παλλεσβιακού έχει προσκαλέσει όλες τους αντίστοιχους συλλόγους που δραστηριοποιούνται στο νησί, τους Βετεράνους Λέσβου δηλαδή, Αγιάσου, Πλωμαρίου, Καλλονής και Γέρας, να συμμετάσχουν στους αγώνες, ακθώς επίσης και οποιουσδήποτε άλλους -βετεράνους πάντα- επιθυμούν να οργανωθούν σε ομάδες, για να λάβουν μέρος στη διοργάνωση. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται τηλεφωνικά στο 6978236396.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey