"Ερυθρόλευκο" φιλικό για καλό σκοπό!

02/06/2015 - 15:12 Τελευταία τροποποίηση στις 02/06/2015 - 15:56

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Παλλεσβιακού, οι οποίοι θα φιλοξενήσουν σε λίγες μέρες την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού, αγωνιζόμενοι σε ένα φιλικό παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Τα έσοδα του αγώνα προορίζονται για το Σύλλογο Καρκινοπαθών Λέσβου και στην προσπάθεια αυτή συμβάλλουν όλοι με τον τρόπο τους, ώστε να συγκεντρωθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσό, ανακουφίζοντας συμπολίτες που δίνουν τη δική τους καθημερινή μάχη. Στη Λέσβο αναμένεται να βρεθούν μεγάλοι ατσέρες του παρελθόντος που διακρίθηκαν με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Το φιλικό αυτό παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Ιουνίου, με ώρα έναρξης τις 17:30.

Oι βετεράνοι του Ολυμπιακού έρχονται με πλήρη σύνθεση. Αναλυτικά, όσοι θα αγωνιστούν στη Μυτιλήνη: Γ. Δαρίβας, Σ. Καβέζος, Γ. Γκαϊταντζής, Αθ. Αγγελής, Αντ. Τζανετουλάκος, Αντ. Γλύκας, Π. Ρηγούτσος, Χ. Σταυρόπουλος, Χρ. Καλτσάς, Γ. Λάλας, Αμ. Κελεσίδης, Σ. Κοψαχείλης, Γ. Ασπρογέρακας, Θ. Παχατουρίδης, Αλ. Κακλαμάνος, Δ. Καλύκας, Γ. Καλέμης, Β. Καλογερόπουλος, Γ. Σιδέρης, Φ. Καλαμαράς, Π. Ξανθόπουλος, Θ. Καλύβας, Κ. Κουμαργιάς, S. Gogic, Luciano De Souza, Π. Τσαλουχίδης, Ανδρ. Μπονόβας, Π. Μίχος, Τ. Μητρόπουλος, Ν. Βαμβακούλας.

Ο παλαίμαχος του Παλλεσβιακού Δημήτρης Καρακλάς επεσήμανε σε δηλώσεις του: «Πήραμε μια πρωτοβουλία, που νομίζουμε ότι θα προβάλλει σε όλη την Ελλάδα το λεσβιακό ποδόσφαιρο. Κυρίως όμως, που είναι και το πιο σημαντικό, είναι ένα φιλικό παιχνίδι που θα συμβάλει στην ενίσχυση του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λέσβου. Αναμένουμε ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Συλλόγου μας, για τον οποίο είναι μια πολύ σημαντική διοργάνωση. Ο Ολυμπιακός έρχεται με μεγάλες δόξες του παρελθόντος, όχι μόνο για την ομάδα του, αλλά συνολικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο.»

Ξεφυλλίστε το έντυπο που δημιούργησε ο Σύλλογος Παλαιμάχων Παλλεσβιακού

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey