«Είμαστε όλοι συνδιοργανωτές»!

10/06/2015 - 16:53

Οι Παλαίμαχοι του Παλλεσβιακού, κέρδισαν απόλυτα τις εντυπώσεις από το φιλικό που διοργάνωσαν το περασμένο Σάββατο, κόντρα στους Παλαιμάχους του Ολυμπιακού και κατάφεραν να πετύχουν τον ιερό σκοπό της στήριξης των καρκινοπαθών της Λέσβου. Λίγες ημέρες μετά, η διοίκηση των Παλαιμάχων του «Παλλέ», απευθύνει τις ευχαριστίες της, στους ανθρώπους και στους φορείς που στήριξαν την διοργάνωση του σπουδαίου αυτού φιλικού, ενώ απέστειλε επιστολή και στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη που στήριξε και εκείνος με τη σειρά του το όλο εγχείρημα.

Οι ευχαριστίες

«Στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που ζούμε, η στήριξη και η βοήθεια ανθρώπων και επιχειρήσεων για την διοργάνωση τέτοιου βεληνεκούς εκδηλώσεων δεν είναι απλά απαραίτητη αλλά αναγκαία. Χωρίς την στήριξη τους δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιήσουμε την εκδήλωση αυτή και θα ήταν παράλειψη μας να μην τους ευχαριστήσουμε θερμά λογίζοντας τους ως συνδιοργανωτές της όλης προσπάθειας. Εκτός από τις επιχειρήσεις και τους χορηγούς που διαφημίζονται στο match program ευχαριστούμε θερμά το Νομικό Πρόσωπο Αθλητισμού και Πολιτισμού  του Δήμου Λέσβου, την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη για την κάλυψη μεγάλου μέρους των εξόδων μετακίνησης των παλαιμάχων του Ολυμπιακού, τον Πρόεδρο της Καλλονής Νίκο Μιχαλάκη και  τον Παναγιώτη Τρύφων  που ήταν από την πρώτη στιγμή αρωγοί και στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις την προσπάθεια μας καθώς και  τον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ Καλλονής Προκόπη Καρτάλη.

Τους χορηγούς μας Γιώργο Καραβατάκη και OXY Club, τους ανθρώπους που αφιλοκερδώς πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους, το εκφωνητή Δημήτρη Μαμωλή, την καταπληκτική παρουσιάστρια της εκδήλωσης Αφροδίτη Σταυράκη, τον γιατρό του αγώνα Λάμπη Βαρλιάμο, τον φυσιοθεραπευτή Βασίλη Θωμαίδη και όλους τους απλούς φιλάθλους που βρίσκονται στο πλευρό μας από την πρώτη στιγμή. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τις επιχειρήσεις Βερόπουλος, ποτοποιία Σαμαρά, ποτοποιία Σμυρνιώ, Οινοποιείο Δάφνης Και Χλόη του Παντελή Πατερέλλη, τον Νίκο Καλαμπόκα και την επιχείρηση του, το Επιμελητήριο Λέσβου, τον αντιδήμαρχο Κώστα Αστυρακάκη, τον Στρατηγό της 98 ΑΔΤΕ Θ. Τοπούζη, καθώς και τον Διοικητή της 98 ΜΕΘ κ. Λιάμπα. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα τοπικά ΜΜΕ που πρόβαλαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εκδήλωση μας συμβάλλοντας τα μέγιστα στην επιτυχία της».

 

Η επιστολή στον Βαγγέλη Μαρινάκη

«Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε ,εκ μέρους όλων των παλαιμάχων του Παλλεσβιακού αλλά και των φιλάθλων του ακριτικού νησιού της Λέσβου, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την πολύ σημαντική προσφορά σας στην επιτυχία της εκδήλωσης που διοργανώσαμε το Σάββατο 6 Ιουνίου στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης με την συμμετοχή της ομάδας Βετεράνων του Ολυμπιακού.

Χωρίς την δική σας πολύτιμη βοήθεια αλλά και των συνεργατών σας, δεν θα μπορούσε να έχει τα αποτελέσματα που είχε η εκδήλωση μας και για τον λόγο αυτό σας απευθύνουμε τις πιο θερμές ευχαριστίες μας. Θα ήταν μεγάλη μας χαρά και τιμή να σας φιλοξενούσαμε στο νησί της Λέσβου, ωστόσο η πρόσκληση μας είναι ανοικτή για εσάς και την οικογένεια του Ολυμπιακού.Ελπίζουμε η φιλοξενία της αποστολής του Ολυμπιακού, να ήταν αντάξια των προσδοκιών σας, κάτι για το οποίο είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι ως διοργανωτές. Ευχόμαστε σε σας προσωπικά και στον Ολυμπιακό κάθε επιτυχία στο μέλλον».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey