Έπαιξαν στα Παράκοιλα οι βετεράνοι της Λέσβου

19/07/2015 - 17:11

Οι φιλικές αναμετρήσεις του Συλλόγου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Λέσβου έχουν γίνει πλέον θεσμός και έτσι, το Σάββατο (8/7) βρέθηκαν στα Παράκοιλα, αντιμετωπίζοντας την αντίστοιχη ομάδα του τοπικού Ανδρονικά.

Η υποδοχήήταν θερμή, ενώ και οργάνωση από μέρους των βετεράνων Παρακοίλων ήταν άψογη. Πριν την έναρξη του παιχνιδιού, ο Σύλλογος Βετεράνων της Λέσβου βράβευσε τους αντίστοιχους των Παρακοίλων για την προσφορά τους στο λεσβιακό ποδόσφαιρο, συμβάλλοντας και στη δημιουργία του ιστορικού Ανδρονικά, ενώ μετά το τέλος του παιχνιδιού η βραδιά συνεχίστηκε στα καφενεία του χωριού με πολλή κουβέντα γύρω από τη "στρογγυλή θεά".

Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος, οι Βετεράνοι Λέσβου επικράτησαν με σκορ 6-0 του Ανδρονικά Παρακοίλων. Σε ανακοίνωσή τους μάλιστα, ευχαριστούν δημόσια για την άριστη φιλοξενία. Σκόρερς του αγώνα χρίσθηκαν οι Νησιώτης (2), Γιάννης Φωταρέλλης (2), Μπέντο και Ζορμπάς.

Αγωνίστηκαν οι:

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΛΕΣΒΟΥ: Χατζηαναγνώστου, Μοσχονησιώτης, Νομίδης, Ζορμπάς, Νησιώτης, Δημ. Φωταρέλλης, Μέγας, Ανδρόνικος, Γώγος, Γ. Φωταρέλλης, Μπέντο, Μαρμαράς, Αγριμάκης, Λαμπράκης, Τάσης, Πολυζώνης

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΠΑΡΑΚΟΙΛΩΝ: Τουμπακάρης, Κοσβανής, Αχλιόπτας, Κουτλής, Χαμαλέλης, Ταστάνης, Κάβουρας, Κιρτιλής, Πολυζώνης, Τσάγκας, Σεβαστός, Π. Τσάγκας, Πολυζώνης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey