Κληρώνει για πρωταθλήματα και κύπελλο

17/08/2015 - 11:52

Οι κληρώσεις της ΕΠΣ Λέσβου σε πρωταθλήματα και κύπελλο αναμένεται να πραγματοποιηθούν το απόγευμα, στο ξενοδοχείο "Silver Bay", όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Λίγο μετά τις 19:00, παράγοντες και εκπρόσωποι συλλόγων από όλη τη Λέσβο θα συναντηθούν για το καθιερωμένο καλωσόρισμα από την Ένωση, με το χρόνο πλέον να μετρά αντίστροφα για την επίσημη έναρξη των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Στα αξιοσημείωτα από τη σημερινή εκδήλωση περιλαμβάνεται η επαναδραστηριοποίηση του ΑΟ Βασιλικών, που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β1 Κατηγορίας. Επίσης, μετά τη συγχώνευση Ερμή Παμφίλων και Εθνικού Θερμής, τη θέση του τελευταίου στη Β' Κατηγορία θα καταλάβει ο Αστέρας Ιππείου, που προβιβάστηκε ως πρώτος επιλαχόντας.

Τέλος, αναφορικά με το Κύπελλο ΕΠΣΛ, στην κληρωτίδα θα μπουν συνολικά 23 ομάδες. Η συμμετοχή για την Α' Κατηγορία είναι υποχρεωτική, ενώ από πλευράς Β' Κατηγορίας αποφάσισαν να λάβουν μέρος μόλις 6 ομάδες και συγκεκριμένα οι Αρίων Μήθυμνας, Φίλια, Ταξιάρχης Μανταμάδου, Παπανικολής Ερεσού Μεσότοπος και Απόλλων Δαφίων. Από φέτος, μετά την κατάργηση του Κυπέλλου Γ' Εθνικής, οι ομάδες της τρίτης στην τάξη εθνικής κατηγορίας συμμετέχουν στις τοπικές διοργανώσεις κυπέλλου των Ενώσεών τους, με αποτέλεσμα ο Αιολικός να αποτελεί την 23η ομάδα. Ωστόσο, δε θα συμπεριληφθεί στην κλήρωση της Α' Φάσης, η οποία θα διεξαχθεί σε πέντε ομίλους με αγώνες ενός γύρου.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey