Ακόμα μία ξεχωριστή βραδιά από τους Βετεράνους Λέσβου!

16/02/2016 - 12:06 Τελευταία τροποποίηση στις 16/02/2016 - 13:00

Σε μια ιδιαίτερη και άψογα διοργανωμένη εκδήλωση, ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Λέσβου έκοψε την πίτα του για το 2016 στο ξενοδοχείο "Lasia", παρουσία αρκετών φίλων, παλιών συμπαικτών, ποδοσφαιριστών, προπονητών, παραγόντων του αθλητισμού και εκπροσώπων των τοπικών αρχών.

Οι Βετεράνοι της Λέσβου, πιστοί σε αυτό που μας έχουν συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια, πραγματοποίησαν μια ακόμα ξεχωριστή εκδήλωση, που είχε έντονο το στοιχείο της ανάμνησης μέσα από βίντεο, τα οποία είχε επιμεληθεί ο κ. Στέλιος Σαμαράς, καθώς και τιμητικές βραβεύσεις σε ανθρώπους που διακρίθηκαν κατά το παρελθόν στο χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά και με το ήθος τους στην κοινωνία.

Συγκεκριμένα, απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στους Νίκο Χατζηλία, Μιχάλη Στυψιανό, Αργύρη Τσούρο, Σαράντη Κωστόπουλο, Γιάννη Δασκαλάκη, Γιάννη Δεμερτζή, Γιώργο Σπάρταλη, Παναγιώτη Μανούκο και Στέλιο Σαμαρά. Οι βραβευθέντες μάλιστα, σε μια από τις πιο συγκινησιακά φορτισμένες στιγμές, ανεβαίνοντας στο βήμα ευχαρίστησαν θερμότατα τα μέλη του Συνδέσμου για τη μεγάλη αυτή τιμή που τους έγινε, με μάτια δακρυσμένα.

Στο κλείσιμο της βραδιάς, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Δημήτρης Φωταρέλλης, πραγματοποίησε την ειδική βράβευση στον υψηλό προσκεκλημένο των βετεράνων τη φετινή χρονιά, τον κ. Ασημάκη Χατζηνικολάου, δημοσιογράφο επί σειρά ετών στο ελληνικό πρόγραμμα της βαυαρικής ραδιοφωνίας, από ιδρύσεως του το 1964 έως την παύση του το 2014. Το τιμώμενο πρόσωπο, ανεβαίνοντας στο βήμα, μίλησε για όλα αυτά που τον συνδέουν με τη Λέσβο, για τα αγαπημένα του Μυστεγνά, για τις δυσκολίες της ξενιτιάς, αλλά και για τις αναμνήσεις από τον κατάμεστο "Ταρλά" και από τις ιστορικές πλέον ραδιοφωνικές ανταποκρίσεις του σε όλη την ομογένεια. Τον κ. Χατζηνικολάου, συνόδευε στην εκδήλωση και ο γιος του, Αχιλλέας, ατζέντης FIFA με έντονη προσφορά τα τελευταία χρόνια ε νεαρούς, ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και του νησιού μας.

Δείτε το φωτογραφικό ρεπορτάζ του "SL" από την εκδήλωση

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey