Παρέδωσαν εμβόλια οι Βετεράνοι Λέσβου

16/02/2016 - 17:14

Ο Σύλλογος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Λέσβου επισκέφθηκε την Παρασκευή την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας και Πρόεδρο του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου για να παραδώσουν τα παιδικά εμβόλια που συγκέντρωσαν, μέσα από την καμπάνια που πραγματοποιήθηκε τις ημέρες των Χριστουγέννων, στο πλαίσιο της διεξαγωγής του Τουρνουά Σάλας ακαδημιών, στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης. Μια εξαιρετική πρωτοβουλία, με πολλαπλά κοινωνικά μηνύματα από ανθρώπους που έχουν τιμήσει ποικιλοτρόπως όχι μόνο το λεσβιακό ποδόσφαιρο αλλά γενικότερα την τοπική κοινωνία της Λέσβου.

Συγκεκριμένα, αντιπροσωπεία του συλλόγου επισκέφθηκε τον Οργανισμό και παρέδωσε στο Κοινωνικό Φαρμακείο μια σειρά εμβολίων τόσο για ενήλικες, όσο και για παιδιά, ανασφάλιστων δικαιούχων. Ειδικότερα: Αντιγριπικά εμβόλια για ενήλικες, Ηπατίτιδας Β για εφήβους και για παιδιά το τετραπλό (διφθερίτιδα, τέτανο, κοκίτη, πολυομελιτιδα), το εξαδύναμο (τετραπλό + ηπατίτιδα Β + αιμόφιλου ινφλουεντζα Β), ηπατίτιδας Α και Β, μηνιγγίτιδας, ροταοϊού και πνευμονιόκοκκου.

Σε δήλωσή της, η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου, κ. Αναστασία Αντωνέλη, ανέφερε σχετικά: «Είναι ελπιδοφόρο να διαπιστώνουμε πως αθλητικοί σύλλογοι του Δήμου μας διαθέτουν το αθλητικό ιδεώδες, δηλαδή τη συνολική καλλιέργεια του ανθρώπου μέσα από τον αθλητισμό. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη καλλιέργειας από τις πράξεις αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωποΕκ μέρους όλων των ανασφάλιστων δικαιούχων του Οργανισμού μας, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Σύλλογο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Λέσβου για τη συνδρομή του στην προσπάθεια που καταβάλλουμε ως Οργανισμός, προκειμένου να είμαστε αρωγοί στην προάσπιση της υγείας των ανασφάλιστων δημοτών μας και των παιδιών τους».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey