×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 990

Νικητής (και) στα… νεύρα ο Διαγόρας!

10/09/2017 - 20:34 Τελευταία τροποποίηση στις 10/09/2017 - 21:04

Σε μια φιλική αναμέτρηση με πολλά νεύρα και από τις δύο ομάδες, ο Διαγόρας Αγ. Παρασκευής αναδείχθηκε νικητής με σκορ 1-3 απέναντι στον Αιολικό, ο οποίος αγωνιζόταν από το 5' με 10 παίκτες, σε ένα φιλικό ματς που μετατράπηκε από την αρχή σε ροντέο με σκληρά μαρκαρίσματα, αψιμαχίες χειροδικίες και λογομαχίες.

Το ζεστό απόγευμα της Κυριακής στον «Ταρλά», Αιολικός και Διαγόρας διασταύρωσαν τα ξίφη τους με σκοπό να μετρήσουν τις δυνάμεις τους ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, παρουσία αρκετού κόσμου. Ο Αιολικός ξεκίνησε την αναμέτρηση με τους Γιώτα, Κρητικό, Νυφαδόπουλο, Τάχια, Κριπιντίρη, Παληγεώργο, Κεσίδη, Μουδούρογλου, Χρήστου, Πτηνόπουλο και Λαμπράκη. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Αγίας Παρασκευής παρατάχθηκε με τους Μαλλή, Τοπάλι, Αχείμαστο, Σαλταμάρα, Μέρο, Πάπι Κουρούμα, Λαζαρίδη, Στάτη, Τσομπανέλλη, Κίστα και Κατσάμπα.

Ξεκίνημα με αποβολή

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με νεύρα, αφού μόλις στο 5ο λεπτό ο Αιολικός έμεινε με 10 παίκτες, όταν ο Κριπιντίρης ήρθε στα χέρια με τον Αχείμαστο, δημιουργώντας έναν γενικότερο... καυγά, με τους παίκτες των δύο ομάδων, αλλά και ανθρώπους από τους δύο πάγκους να γίνονται... ένα! Ο αρχηγός του Αιολικού πήρε το δρόμο για τα αποδυτήρια και ο Αιολικός έπαιξε έτσι όλο τον αγώνα με παίκτη λιγότερο.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς ρυθμό, λόγω των σκληρών μαρκαρισμάτων και των συνεχών διακοπών. Στο 10' ο Αιολικός, που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, είχε την πρώτη καλή στιγμή του με το πλασέ του Λαμπράκη να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 20' ένα σουτ του Παληγεώργου έξω από την περιοχή κόντραρε και κατέληξε κόρνερ, ενώ στο 32' ένα σουτ του Πτηνόπουλου, πέρασε ελάχιστα πάνω από την εστία του Διαγόρα. Στο 40ο λεπτό ήρθε το γκολ για τον Αιολικό από τον καλύτερο παικτη του στην αναμέτρηση, τον Μουδούρογλου, ο οποίος μετά από απομάκρυνση των αμυντικών, κατέβασε πολύ όμορφα, πέρασε δύο αντιπάλους του και με πανέμορφο σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το 1-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Αλλαγή σκηνικού

Στην επανάληψη η εικόνα της αναμέτρησης άλλαξε, με τον Διαγόρα να έχει την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 55' μετά από εκτέλεση φάουλ της ομάδας του Χρήστου Πελέκη, έξω από την μεγάλη περιοχή, ο Αχειμαστός έκανε την προβολή με τον Γιώτα να χάνει τον έλεγχο της μπάλας, η οποία κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1. Στο 62' ο τερματοφύλακας του Αιολικού πιέστηκε από τον Λαζαρίδη, έχασε την μπάλα και ο επιθετικός του Διαγόρα πλάσαρε στην κενή εστία για το 1-2. Στο 70' ο Μιχαλάκης, που είχε περάσει στην αναμέτρηση για την ομάδα του Διαγόρα, έγινε αποδέκτης μίας κάθετης πάσς του Λαζαρίδη, με τον έμπειρο Μυτιληνιό επιθετικό να πλασάρει πάνω από την εστία του Γιώτα. Ένα λεπτό αργότερα, έπειτα από εξαιρετική συνεργασία του Διαγόρα, ο Τοπάλι κεραυνοβόλησε τον Γιώτα για το 1-3!

Στην τελευταία φάση της αναμέτρησης, ο Θωμάς Παπαδόπουλος σκόραρε με κεφαλιά για τον Αιολικό, όμως το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Το τέλος της αναμέτρησης βρήκε τον Διαγόρα μεγάλο νικητή με 1-3 και τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων ξανά σε θέση... μάχης, η οποία έληξε με τη συνδρομή των ψυχραιμότερων.

Ρεπορτάζ | Βαγγέλης Γεωργατσέλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey