Zητάει γιατρούς η ΕΠΣΛ

20/07/2014 - 12:24 Τελευταία τροποποίηση στις 20/07/2014 - 12:29

agkoli_travmatismos2Ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου αναφορικά με τη στελέχωση ιατρών αγώνων της Υγειονομικής της Επιτροπής εν όψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου, 2014-15.

Αναλυτικά: "Η Ε.Π.Σ. Λέσβου καλεί όσους ενδιαφέρονται να στελεχώσουν το σώμα ιατρών αγώνων της Υγειονομικής Επιτροπής για τους αγώνες του πρωταθλήματος, κυπέλλου και υποδομής, να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία της. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν τέλη Αυγούστου για το κύπελλο και αρχές Σεπτεμβρίου για το πρωτάθλημα.

Σε περίπτωση μη συμπλήρωσης ικανού αριθμού ιατρών για τους αγώνες, θα γίνουν δεκτές και αιτήσεις από άλλα επαγγέλματα υγείας, όπως φισιοθεραπευτές και νοσηλευτές γνώστες των πρώτων βοηθειών.

Απαραίτητα προσόντα για την συμμετοχή στο σώμα των ιατρών αγώνων είναι τα κάτωθι:

> Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος - ιατρού ή φυσιοθεραπευτή ή νοσηλευτή
> Να μην εμπίπτουν στα κωλύματα του αθλητικού νόμου
> Γνώση των Πρώτων Βοηθειών

Η Υγειονομική Επιτροπή θα διοργανώσει σεμινάριο πρώτων βοηθειών, που θα είναι υποχρεωτικό για όσους θέλουν να συμμετάσχουν στο σώμα των υγειονομικά υπευθύνων στους αγώνες."

Θυμίζεται ότι τα γραφεία της ΕΠΣ Λέσβου στεγάζονται επί της οδού Ασκληπιού 90 και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 2251022210.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey