Οι βετεράνοι στα Παράκοιλα [pics]

01/08/2014 - 11:57 Τελευταία τροποποίηση στις 01/08/2014 - 12:29

Veteranoi_Lesvou_Parakoila2014Ανακοίνωση εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Λέσβου, με την οποία απευθύνει τα θερμά του συλλυπητήρια για τον απροσδόκητο χαμό του ποδοσφαιριστή της Φίλιας, Γιώργου Καζάζη. Τηρήθηκε μάλιστα και ενός λεπτού σιγή στο φιλικό αγώνα με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στα Παράκοιλα.

Αναλυτικά: "To Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Λέσβου μετά από τη γνωστοποίηση του απροσδόκητου θανάτου του ποδοσφαιριστή της Φίλιας , Γιώργου Καζάζη, με ομόφωνη απόφασή του απευθύνει τα θερμά συλλυπητήριά του στην οικογένεια, τους συγγενείς αλλά και συναθλητές του. Η ποδοσφαιρική οικογένεια στη Λέσβο έχασε ένα ξεχωριστό αθλητή και άνθρωπο.

Με την ίδια απόφαση τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Γιώργου Καζάζη, από το διαιτητή Μανώλη Βόμβα και όλους τους βετεράνους του Συλλόγου Λέσβου και Παρακοίλων λίγο πριν την έναρξη του Φιλανθρωπικού ποδοσφαιρικού αγώνα που διεξήχθηκε το Σάββατο 26 Ιουλίου 2014, στο γήπεδο Παρακοίλων."

Veteranoi_Lesvou_Parakoila2014_2Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος, το φιλικό αυτό πραγματοποιήθηκε στο ανακαινισμένο γήπεδο Παρακοίλων. Είχε φιλανθρωπικός χαρακτήρα και διοργανώθηκε από το Σύλλογο Βετεράνων Λέσβου, με την υποστήριξη του χορηγού και συμπαραστάτη, Eurobank.

Οι βετεράνοι της Λέσβου και οι αντίστοιχοι των Παρακοίλων, μετά από την ανταλλαγή αναμνηστικών, βράβευσαν από κοινού έναν αθλητή παράδειγμα προς μίμηση για όλη την αθλητική του πορεία, τον τερματοφύλακα Δημήτρη Πολυζώνη. Διαιτητής του ματς, ο βετεράνος πλέον, Μανώλης Βόμβας, κατά την έναρξη του τήρησε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Γιώργου Καζάζη και στη συνέχεια οι δύο ομάδες αγωνίσθηκαν για 90 λεπτά, προσφέροντας όμορφο θέαμα.

Veteranoi_Lesvou_Mpoyfes_Parakoila2014Ο πρόεδρος του Ανδρονικά Παρακοίλων, Γιώργος Αντωνιάδης, πλαισιωμένος από αρκετούς παράγοντες της ομάδας, προσπάθησε να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες φιλοξενίας έχοντας έτοιμα και καθαρά αποδυτήρια και ένα πλούσιο μπουφέ μετά το παιχνίδι.

Η διοργάνωση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία ως προς την επίτευξη του στόχου και η παρουσία της Eurobank επέδρασε καταλυτικά, ώστε πολλοί άνθρωποι να συνδράμουν και να βοηθήσουν στην αποκατάσταση της υγείας του νεαρού ποδοσφιαριστή Γρηγόρη Παπαγιάννη, που ταλαιπωρείται το τελευταίο διάστημα μετά την περιπέτεια της υγείας του.

Veteranoi_Lesvou_Fotarellis_Parakoila2014Veteranoi_Lesvou_Hatzianagnostou_Parakoila2014Veteranoi_Lesvou_Polyzonis_Parakoila2014

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey