Παρέμβαση του Νομικού Πορσώπου για το τελευταίο "lifting" του Ταρλά

11/08/2014 - 13:47 Τελευταία τροποποίηση στις 11/08/2014 - 13:58

tarlas_apo_kerkides_1Η έντονη διάσταση απόψεων και σαφέστατα η προβληματική συνεργασία που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα μεταξύ του νομικού προσώπου του Δήμου Λέσβου και την ΠΑΕ ΑΕΛΚ, είναι δυστυχώς μία παγιωμένη πραγματικότητα, στην οποία είναι επισφαλές να αποδώσει κανείς δίκαια και άδικα στην μία και στην άλλη πλευρά.

Με αφορμή το ρεπορτάζ μας για τα τελευταία «lifting» που πραγματοποιούνται τις τελευταίες ημέρες στο δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα και εκτελούνται σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλεστήκαμε από την ΠΑΕ, ακολούθησε η επίσημη τοποθέτηση του νομικού προσώπου του Δήμου, μέσω του μέλους του Δ.Σ. του Χριστόδουλου Κυπαρίσση.

Ο κ. Κυπαρίσσης επεσήμανε πως οι περισσότερες εργασίες που αποτελούν και τις τελευταίες προκειμένου το γήπεδο να είναι πανέτοιμο για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Καλλονής, εκτελέστηκαν κανονικά από το Νομικό Πρόσωπο και ως οφείλουμε,  δημοσιεύσουμε την θέση του.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Κυπαρίσσης ανέφερε χαρακτηριστικά στο «SL» «προκειμένου να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις», όπως σχολίασε, πως τις τελευταίες ημέρες έγιναν από πλευράς Νομικού προσώπου τόσο τα απαιτούμενα βαψίματα μήκους 570 μέτρων στα κάγκελα και στο τοιχίο μπροστά από τις κερκίδες, διαμορφώθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες στις υδραυλικές εγκαταστάσεις στις εξωτερικές και στις εσωτερικές τουαλέτες καθώς και οι ελαιοχρωματισμοί και η τοποθέτηση πισόχαρτου στην οροφή τους, ενώ διαμορφώθηκε και η τρίτη απαιτούμενη παροχή νερού του γηπέδου.

Παράλληλα ο κ. Κυπαρίσσης, επεσήμανε πως το Νομικό πρόσωπο γέμισε και τις δεξαμενές των εγκαταστάσεων με πετρέλαιο ενόψει του αγώνα με την Ουντινέζε. Σύμφωνα με τον κ. Κυπαρίσση ωστόσο, επιβεβαιώνεται η εμπλοκή της ΠΑΕ ΑΕΛΚ στο τελευταίο «lifting» όπως ανέφερε το ρεπορτάζ μας, από το γεγονός πως η διοίκηση της ομάδας προμηθεύτηκε τα επιπλέον μπουθ που υπέδειξε η Super League, αλλά και όλα όσα προβλέπει η πυρασφάλεια του γηπέδου, η οποία εγκαθίσταται από τον εργολάβο του γηπέδου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey