Mε 10 σκάφη ο ΛΟΙΑΘ στο Αϊβαλί

22/10/2014 - 03:00 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2014 - 13:52


Στην Τουρκία βρέθηκαν το σαββατοκύριακο δέκα σκάφη αγωνιστικής ιστιοπλοΐας του Λεσβιακού Ομίλου Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης, λαμβάνονας μέρος σε διεθνή ιστιοπλοϊκό αγώνα, που έγινε έξω από την είσοδο στο Αιβαλί.

Ο αγώνας οργανώθηκε από τη μαρίνα του Αϊβαλιού, το Επιμελητήριο και την τουρκική ιστιοπλοϊκή ομοσπονδία. Σε αυτόν συμμετείχαν συνολικά 26 σκάφη ανοικτής θαλάσσης. Στις τρεις πρώτες θέσεις τερμάτισαν τα σκάφη του ΛΟΙΑΘ, με πρώτο το "Sun Fizz" και κυβερνήτη τον Ι. Πάλλη, δεύτερο το "ΑΘΗΝΑ" με κυβερνήτη τον Β. Τσιμόπουλο και τρίτο το "ΦΟΙΒΟΣ" με κυβερνήτη τον Κ. Φερφελή. Στην 4η θέση κατετάγη το σκάφος του Toros Yuksel, με τουρκική σημαία, το οποίο όμως επίσης ανήκει στη στη δύναμη του ΛΟΙΑΘ.

Εκτός των κυβερνητών και των ιστιοπλόων, στον αγώνα συμμετείχαν φίλοι και μαθητές της σχολής, απολαμβάνοντας έτσι ένα γεμάτο τριήμερο από ιστιοπλοΐα, ξενάγηση και όμορφες εκδηλώσεις. Όπως σημειώνεται, η φιλοξενία ήταν εξαιρετική και το ραντεβού ανανεώθηκε για ένα νέο αγώνα τον Ιούνιο του 2015.

LOIA8_Ayvalik_Setur_Marina2014

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey