Έκοψε την πίτα του ο ΙΟΜ

21/01/2015 - 12:43

Την κοπή της πίτας του πραγματοποίησε την Κυριακή ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Μυτιλήνης, σε μια όμορφη εκδήλωση στο θέατρο του ΦΟΜ "Θεόφιλος", όπου παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της Περιφέρειας Β. Αιγαίου, του Δήμου Λέσβου, του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, της ΕΤΑΛ, της Μαρίνας Μυτιλήνης, του συστήματος Ναυτοπροσκόπων Μυτιλήνης, αλλά και πολλά μέλη και φίλοι του ΙΟΜ.

Ο Πρόεδρος του ΙΟΜ κ. Ανιτσάκης, αφού έκανε μια αναφορά στις δραστηριότητες του ΙΟΜ κατά το 2014, αλλά και στους στόχους του 2015, ευχαρίστησε και δημόσια όσους συμπαραστάθηκαν στο έργο του συλλόγου και ιδιαίτερα τον καθηγητή του τμήματος Επιστημών της Θάλασσας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, κ. Μιχάλη Καρύδη, για τη δωρεά του ιστιοφόρου "ΑΡΤΕΜΙΣ" στον ΙΟΜ.

Ακολούθως απονεμήθηκαν τα πτυχία των νέων κυβερνητών Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής θαλάσσης, καθώς και αναμνηστικά διπλώματα στους αθλητές Τριγώνου και Ολυμπιακών διαδρομών. Η εκδήλωση έκλεισε με την κοπή της βασιλόπιτας, το φλουρί της οποίας έπεσε στον προπονητή του Ομίλου κ. Κώστα Αθηνιώτη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey