Αγωνιστικό Σχολείο από το ΛΟΙΑΘ

05/10/2012 - 19:08 Τελευταία τροποποίηση στις 05/10/2012 - 19:13

Ο ΛΟΙΑΘ ανακοινώνει πως μετά από πρωτοβουλία του Εκπαιδευτή Ανοιχτής Θαλάσσης του Ομίλου, Στέλιου Μπράτου διοργανώνεται σχολείο Αγωνιστικής Ιστιοπλοΐας.

Το πρόγραμμα του σχολείου περιλαμβάνει εβδομαδιαίως ένα θεωρητικό μάθημα, το οποίο θα διεξάγεται κάθε Δευτέρα στα γραφεία του Ομίλου και ένα πρακτικό μάθημα, το οποίο θα προγραμματισθεί με την έναρξη του σχολείου.

Συμμετοχή μπορούν να δηλώσουν όλα τα μέλη του ΛΟΙΑΘ που κατέχουν Δίπλωμα Κυβερνήτη Ιστιοφόρου Σκάφους Ανοικτής Θαλάσσης. Είναι ΔΩΡΕΑΝ και η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου. Στην εκπαιδευτική διαδικασία δέχθηκαν πρόθυμα να συνδράμουν αρκετά μέλη του ΛΟΙΑΘ διαθέτοντας τα σκάφη τους.

Δηλώσεις συμμετοχής : στο email "Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε." και στο 6946690100 (Στέλιος Μπράτος)

Το ΔΣ του ΛΟΙΑΘ ευχαριστεί θερμά τον προπονητή του Ομίλου Στέλιο Μπράτο για την πρωτοβουλία του αυτή και τους ιδιοκτήτες που θα διαθέσουν τα σκάφη τους. Επʼ ευκαιρίας εκφράζεται η αμέριστη συμπαράσταση του Συμβουλίου σε κάθε προσπάθεια, που έχει ως στόχο την ανάπτυξη των ιστιοπλοϊκών δεξιοτήτων των μελών του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey