Απονομή επάθλων και πτυχίων από ΛΟΙΑΘ

11/12/2012 - 14:22 Τελευταία τροποποίηση στις 11/12/2012 - 15:30

loia8_skafh_limani_myt2Εκδήλωση απονομής επάθλων και πτυχίων διοργανώνει ο Λεσβιακός Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας, στο "Living Room στην Προκυμαία Μυτιλήνης, το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30.

Ο ΛΟΙΑΘ θα απονείμει τα έπαθλα στους νικητές των αγώνων «Πρωτάθλημα 3», «Ασπρόνησος (overall)», «Barbarossa (overall)», «Βενιζέλος» και «Ελευθέρια».

Παράλληλα, η διοίκηση του ΛΟΙΑΘ θα καλωσορίσει και επίσημα τους νέους ιστιοπλόους και τα καινούργια μέλη του, ενώ στους μαθητές του Ομίλου που ολοκλήρωσαν με επιτυχία τα Σχολεία Κυβερνητών Ιστιοφόρου Ανοιχτής Θαλάσσης θα δοθούν τα αντίστοιχα διπλώματα Κυβερνήτη Ιστιοφόρου.

Είναι άξιο αναφοράς το γεγονός ότι ο ΛΟΙΑΘ, με τη διοργάνωση αγώνων, με τη διεξαγωγή δύο σχολείων Κυβερνητών Ανοιχτής Θαλάσσης και Αγωνιστικής Ιστιοπλοΐας (άνοιξη και φθινόπωρο), συνεχίζει με συνέπεια το δύσκολο έργο της ανάπτυξης της Ιστιοπλοΐας στη Λέσβο.

Η εκδήλωση θα αποτελέσει μεταξύ άλλων και μια ακόμα ευκαιρία να ακουστούν οι προτάσεις των μελών του ΛΟΙΑΘ για τις δράσεις του Ομίλου τη νέα χρονιά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey