Ξεκινά η εαρινή Σχολή του ΛΟΙΑΘ

01/04/2013 - 12:58

loia8_periplous_2011Ο Λεσβιακός Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης ξεκινά τα μαθήματα της εαρινής Σχολής, που θα διαρκέσουν συνολικά έξι εβδομάδες.

Συνολικά διδάσκονται 21 ώρες θεωρητικά και 56 ώρες πρακτικά μαθήματα, τα οποία καλύπτουν τα θέματα: ιστιοπλοΐα, ναυσιπλοΐα, αγκυροβολία, καταστάσεις κινδύνου, διεθνής κανονισμός αποφυγής συγκρούσεων και προετοιμασία ταξιδιού, μηχανής diesel και πρώτες βοήθειες στη θάλασσα.

Στο τέλος των μαθημάτων θα πραγματοποιηθεί όπως κάθε φορά διήμερο εκπαιδευτικό ταξίδι, ενώ μετά το πέρας της Σχολής και την επιτυχή έκβαση των θεωρητικών εξετάσεων, παρέχεται δίπλωμα κυβερνήτη ιστιοφόρου σκάφους έως 19 μέτρων αναγνωρισμένο από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν για περισσότερες πληροφορίες ή για τις δηλώσεις συμμετοχής τους στην πρώτη ενημερωτική συνάντηση να επικοινωνούν στο τηλέφωνα 6946690100 με τον κ. Στέλιο Μπράτο ή στα γραφεία του ΛΟΙΑΘ (δεξιός λιμενοβραχίονας) στο τηλέφωνο 2251020204. Επίσης, διαθέσιμο υλικό υπάρχει και στην ιστοσελίδα του ΛΟΙΑΘ "www.οscl.gr" (email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey